Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Деякі закарпатські правоохоронці й досі вимагають від підприємців гроші, - Москаль

Деякі закарпатські правоохоронці й досі вимагають від підприємців гроші, - Москаль

Деякі закарпатські правоохоронці й досі вимагають від підприємців гроші, - Москаль

Керівник Закарпаття Геннадій Москаль жорстко розкритикував силовиків за криміногенну ситуацію, що склалася в області. На координаційній нараді керівників правоохоронних органів він заявив, що незадоволений розкриттям злочинів, протидії контрабанді та недопущенню діяльності незаконних збройних формувань на території області.

ВІДЕО ДНЯ

- Правоохоронна система Закарпаття – це кіт, що розлінився й не ловить мишей, - заявив Г.Москаль. - Це помітно не тільки за офіційними показниками.  До мене звертаються люди зі скаргами на повну бездіяльність правоохоронців у цілих сферах, які охоплені злочинністю. Хіба може існувати нелегальний ігровий бізнес без кришування силовиків? Звичайно, що ні. Чому не розкриваються підпали машин, які перетворилися на Закарпатті в найпоширеніший спосіб зведення рахунків? До мене приходять підприємці й розповідають, що деякі правоохоронці й досі вимагають від них гроші.

Я попереджую – якщо підійдуть ще раз і вкажуть конкретні прізвища, я оприлюдню їх для широкого загалу й доповім про все вищому керівництву держави.  Реакція буде дуже жорсткою.

Реклама

Ситуація з озброєними бандами, які, не криючись, розгулювали по області, - це взагалі поза всякими рамками розуміння. Але я не допущу існування кишенькових армій для окремих нардепів та кланів, які, прикриваючись патріотичними гаслами, використовують бандитів для внутрішніх розбірок! Я думаю, що тут усі зрозуміли – цьому прийшов край!

Окремо Г.Москаль зачепив тему незаконного переміщення товарів через держкордон України:

Реклама

- На Закарпатті шоста хвиля мобілізації виконана всього на 16 відсотків, хоча в базі даних силовиків числиться понад дві тисячі осіб, що займаються контрабандою. Усіх їх необхідно відправити на схід України – хай продемонструють свій набутий тут хист і перебираються за лінію розмежування в так звані «ЛНР» чи «ДНР», ловлять «язиків» і захищають територіальну цілісність України.

Президент дав на наведення ладу в області два місяці. Якщо завдання не буде виконане, прийдуть інші кризові менеджери. Тоді розмова й дії будуть набагато жорсткішими.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно