Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Антон Геращенко зацікавився частими візитами Віктора Балоги в Росію

Антон Геращенко зацікавився частими візитами Віктора Балоги в Росію

Антон Геращенко зацікавився частими візитами Віктора Балоги в Росію

Учорашній виступ народного депутата України Віктора Балоги в ефірі телеканалу "112 Україна" вже став скандальним. І не на жарт цей випуск програми Наталії Влащенко "Hard Talk" схвилював увесь вітчизняний політикум. Зокрема, депутата Верховної Ради Антона Геращенка.

ВІДЕО ДНЯ

Все почалось з того, що у п’ятничній програмі Віктор Балога сказав, що протягом останніх трьох місяців він літав у Росію на зустріч з друзями. Та імена осіб, з якими побачився, нардеп не назвав. 

Антон Геращенко, як член тимчасової комісії Верховної Ради з розслідування подій у Мукачеві, зацікавився частими польотами закарпатського політика в Росію.

Реклама

"Я, наприклад, не можу полетіти в Москву і повернутися звідти. Мене там затримають і вимагатимуть розповісти, звідки я взяв секретні плани російського генштабу по нападу на Україну та іншу секретну інформацію.

Викликає подив, що депутата від БПП Олексія Гончаренка лкдь не посадили в Москві в СІЗО за нібито організацію трагедії 2 травня, а Віктор Балога, який не приховує, що був спонсором Майдану і кращим другом "Правого Сектору", оголошеного в РФ екстремістською терористичною організацією, безперешкодно літає в Росію туди і назад, і до нього немає ніяких питань ні у ФСБ, ні у ГРУ", - написав Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Реклама

Також у своєму дописі він звернувся до "правосекторівців": "Рекомендую справжнім патріотам із поважного мною патріотичного крила "Правого Сектора" бути уважним з колишнім губернатором Закарпаття при Президенті Кучмі, главою Секретаріата Президента при Ющенко и Міністром з надзвичайних ситуацій при Януковичі".

Віктор Балога одразу відповів на звинувачення Геращенка.

"Скажу вам, що за останній рік я був у десятках країн. Але, Аваков і його товариш не лише вміють красиво писати блоги, а й шпигунські історії. І знову все з однією і тією ж метою - дискредитувати мене і "Правий сектор". Дуже вже вони їх бояться.

Реклама

Стосовно поїздки в Росію можу сказати одне - це була приватна поїздка у вільний від парламентської роботи час. У мене повно друзів у всьому світі - у Чехії, в Канаді, в Штатах, в Словенії, в Молдові, в Італії, в Німеччині, майже в кожному закарпатському селі, і навіть в Росії. Коли я кажу "друзі", то не маю на увазі політиків. У політиці у мене їх немає. А дружу я з різними людьми - це і бізнесмени, і священики, і фермери, і водії-далекобійники. І справді - буває таке, що ми з друзями зустрічаємося, бо я звик берегти нормальні людські стосунки. І якби мені було що приховувати, я б ніколи на жодному ефірі не зізнався, що був у Росії... А ще радник Авакова каже, що я працював при усіх президентах. Це так і є. І якщо захочу - буду працювати при наступному, бо нас на Закарпатті підтримують. За нас голосують. Нам довіряють.", - йдеться у відповіді Віктора Балоги.

Депутат Геращенко відреагував на відповідь нардепа із Закарпаття і звинуватив останнього у торгах з Порошенком. "Це Ви виторговували собі півроку тому посаду губернатора для своєї людини Василя Губаля, який вважає правильним переділ контрабанди "тільки законним способом". Це Ви, Віктор Іванович, домоглися призначення свого свата Володимира Гелетея на посаду в.о. начальника СБУ Закарпатської області, співробітник якої організував зустріч між Ланьо та "ПС". Ви контролюєте обласну раду і з Вами, як з шанованою людиною, батьком рідним, погоджують всі важливі призначення на Закарпатті", - стверджує член ТСК.

Також Антон Геращенко через власну сторінку у Фейсбуці задав запитання лідеру "Єдиного центру".

"1. З ким Ви зустрічаєтеся в Москві і навіщо туди регулярно літаєте? Якщо не з Януковичем, Клюєвим та членами їх команди або агентами ФСБ, то чого соромитися?

2. Чому саме Ви зголосилися йти на переговори з добре знайомим Вам Романом Стойко, лідером бойового крила закарпатського "Правого Сектора", після яких він вважав за краще піти в біги, замість законного розгляду в мукачівській трагедії.

3. Ви просили Романа Стойку здати зброю або навпаки просили не розповідати про Ваші з ним взаємини з питань схем фінансування, пов’язаних з отриманням доходу від корупції на закарпатській митниці?", - написав Антон Геращенко.

Вочевидь, що дискусія у соцмережі разом зі взаємними звинуваченнями триватиме й далі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно