Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві буде відновлено спортзал місцевої ЗОШ №1

В Іршаві буде відновлено спортзал місцевої ЗОШ №1

Учора міський голова Іршави Степан Бобик провів робочу зустріч із директором Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та підрядником, що виконуватиме роботи по капремонту підлоги у спортивній залі цього освітнього закладу.

ВІДЕО ДНЯ

Із бюджету міста спрямовано кошти в сумі 84 тисячі гривень для проведення робіт. Старе дерев’яне покриття підлоги демонтують силами техпрацівників школи та гравців волейбольної команди «Сокіл», яка тренується у цьому приміщенні, та виявила бажання допомогти. До роботи мають намір приступити сьогодні, 28 липня, - повідомили у Іршавській міській раді. 

Продовжуватимуть фахівці, які укладуть бетонну стяжку, потім гідроізоляцію і врешті дерев’яні дошки. Як наголосив керівник підрядника Володимир Горзов, темпи в роботі слід пришвидшувати, щоб до першого вересня повністю завершити капітальний ремонт, оскільки для повного висихання бетону потрібно не менше 28-ми днів. Фінансування є, необхідна документація та матеріали для роботи є. Тому ймовірно, що на День знань Іршавська ЗОШ №1 матиме нову підлогу у спортивній залі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно