Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині відбувся велопробіг за мир в Україні

На Іршавщині відбувся велопробіг за мир в Україні

З благословіння Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського вперше в історії Іршавського благочиння, було проведено цікавий молодіжний масовий захід: «Велопробіг Приборжавське–Дубрівка–Приборжавське» присвячений молитві за мир у рідному краї та державі.

ВІДЕО ДНЯ

Сорок п’ять молодих приборжавчан разом із священником подолали 30-ти кілометрову відстань із великим захопленням та радістю, - інформує офіціний сайт Мукачівської православної єпархії.

Розпочато було це дійство на церковному подвір’ї сільського Свято-Покровського храму, де після молитви та благословіння з Божою допомогою всі вирушили в дорогу. Перша зупинка була біля Поклонного Хреста, який минулого року було освячено владикою Феодором та великою кількістю духовенства і народу. Короткий молебень за Мир у світі і їдемо далі.

Реклама

По дорозі було декілька зупинок, де молодь попила водички та трохи відпочивала. Нас супроводжував міліцейський супровід та мікроавтобус в якому їхала лікарка і везли запасні велосипеди.

Діставшись до Дубрівського монастиря, нас гостинно зустріла матушка, ігуменя Серафима з сестрами, які гостинцями і іконочками обдарували усіх. Трохи відпочивши, було відслужено молебень перед списком чудотворної ікони «Іверська» після чого всі приложилися до монастирських святинь. Додому їхали з великою радістю.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно