Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Влада забиває черговий цвях у питанні суспільного розколу, – Віктор Балога

Влада забиває черговий цвях у питанні суспільного розколу, – Віктор Балога

Влада забиває черговий цвях у питанні суспільного розколу, – Віктор Балога

Про це народний депутат України написав на своїй сторінці у Facebook.

ВІДЕО ДНЯ

"Спочатку все Закарпаття оголосили кланом і повісили ярлик ракової пухлини на тілі держави. Зараз кожного закарпатця оголосили контрабандистом, якого треба забрати в АТО. Під виглядом боротьби з контрабандою повістки вручають громадським активістам, людям з позицією і всім неугодним. В той час, як реальні учасники схем, почувають себе прекрасно.

Питань нема – кожен повинен захищати свою державу, це обов’язок громадянина України. Але, все це дуже нагадує почерк Януковича, коли усіх менеджерів, програмістів, будівельників, священиків, які були на Майдані, наперед оголосили екстремістами і терористами. Так само закарпатців оголосили контрабандистами, щоб з ними було легше боротися. У Києві цьому аплодують стоячи, не розуміючи реально ситуації. А на Закарпатті люди просто шоковані. Влада забиває черговий цвях у питанні суспільного розколу.

Реклама

А мені усе це нагадує сталінські штрафбати. Заградотрядом, мабуть, будуть служити добре обмундировані і озброєні підрозділи Нацгвардії – на найновіших «Кугуарах».

Ніколи не повірю, що мета цієї «мобілізації» – посилення обороноздатності. Бо якби влада хотіла зміцнити лінію фронту, то вона б ніколи не боролася з добре вмотивованими добровольцями. Замість їх дискредитації, хлопцям потрібно дати зброю, амуніцію, «Кугуари», страховку і хорошу зарплату. І не потрібно буде нікого виловлювати в поїздах і на блокпостах. Але, очевидно, мета цієї кампанії зовсім інша. Відповідно і результат буде не таким, як на нього розраховує хтось у Києві", – заявив Віктор Балога. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно