Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обласні правоохоронці навідалися в дитячий центр "Неємія"

Обласні правоохоронці навідалися в дитячий центр "Неємія"
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в гості до дітей-переселенців із зони АТО і тих, чиї батьки воюють за Україну завітав керівник закарпатської міліції полковник Сергій Князєв.

В Ужгороді на вул.Верховинській розташований відомий дитячий центр «Неємія». Сьогодні тут відпочивають 130 дітей, з яких півсотні – вихідці з охоплених війною Донеччини та Луганщини, – стверджують у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

Аби розважити дітлахів, до них у гості завітали з цілою культурною програмою, оркестром УМВС і подарунками від міліціонерів. 

"Подібні свята ми влаштовуємо з метою стерти відмінності між сходом і заходом України. Ми всі – одна велика українська родина. Я щиро вам бажаю якнайшвидше повернутись додому, а ми зробимо все для того, аби у ваших рідних містах і селах на сході запанував мир", – звернувся до діток начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв.

Реклама

Перед юними глядачами спершу виступили експерти НДЕКЦ при УМВС, які продемонстрували їм зразки зброї та вибухівки, а також застерегли, аби діти не брали в руки підозрілі предмети, в яких може бути вибухівка.

Цілу хвилю дитячих оплесків викликали показові виступи бійців міліцейського спецпідрозділу із стріляниною та прийомами рукопашного бою.

У свою чергу дітки намалювали кілька десятків малюнків про Україну та міліцію. Їх передадуть закарпатським міліціонерам, які несуть службу в м.Артемівськ на Донеччині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно