Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві представники МВС України провели прийом громадян

У Мукачеві представники МВС України провели прийом громадян

Протягом трьох днів у приміщенні громадської приймальні Мукачівського міськвідділу міліції проводили особистий прийом громадян представники МВС України, які приїхали на Закарпаття, щоб особисто поспілкуватися з місцевими жителями, ознайомитись з наболілими питаннями та допомогти у їх вирішенні. 

ВІДЕО ДНЯ

Представники Головного слідчого управління, Головного штабу та Департаменту внутрішньої безпеки уважно вислухали кожного з громадян, які прийшли на прийом, та запевнили, що отриману в ході спілкування інформацію вони візьмуть на особистий контроль, - йдеться у повідомленні Мукачівського МВ УМВС.

- Я можу вас запевнити, що в МВС вивчається та детально аналізується кожна заява громадянина. Якщо десь належно не відреагував працівник міліції, то однозначно будуть вжиті відповідні заходи, будуть дані вказівки щодо вирішення проблеми громадянина, - повідомив представник Головного слідчого управління МВС України Володимир Киричок.

Реклама

Чималу активність проявили і мешканці районів, які приходили не лише зі скаргами, а й з пропозиціями щодо вдосконалення роботи міліції та подяками на адресу правоохоронців.

На всі звернення громадян представники МВС України дали роз’яснення. Виконання доручень по справах, з якими звернулися громадяни, перебуватиме на контролі в МВС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно