Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві оновили дорогу на вулиці Грушевського

В Іршаві оновили дорогу на вулиці Грушевського

Вулиця Грушевського в місті зв’язує два мікрорайони. Більше півкілометра автошляху змінювалося із кожною зміною погоди – у спеку пилюка здіймалася, а під час дощу калюжі не давали проходу. Усі ці незручності позаду для тутешніх мешканців та гостей районного центру.

ВІДЕО ДНЯ

Починаючи із 22 липня підрядна організація СПМК-23 розпочала підготовчий етап до проведення капітального ремонту на цій дорозі. Злагоджена робота бригади, до речі, у складі якої  семеро жінок та 1 чоловік, принесла хороші результати в найкоротші строки, - інформують у Іршавській міській раді.

Згідно проектно-кошторисної документації облаштовано шар щебеневою сумішшю, далі його розпланували та утрамбували катком. Перші тони асфальтобетону отримали у понеділок, 27 липня, а вже у четвер 30 числа у капітальних роботах по цій вулиці жінки-дорожники поставили крапку - як і було передбачено – дорога капітально відремонтована. Відповідно, на один проблемний автошлях у місті стало менше.

Реклама

Зауважимо, що до кінці наближаються аналогічні роботи в іншому кінці міста – триває асфальтування по вулиці Зарічній. А найближчими днями асфальтоукладчика вже очікують побачити і по вулиці Українській.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно