Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Для берегівських безробітних провели міні-ярмарок вакансій

Для берегівських безробітних провели міні-ярмарок вакансій

Основним завданням служби зайнятості є сприяння у підборі підходящої роботи незайнятому населенню та допомоги роботодавцям в укомплектуванні робочою силою та підборі працівників.

ВІДЕО ДНЯ

Це завдання Берегівський міськрайонний центр зайнятості здійснює організовуючи масові заходи спрямовані на реалізацію державної політики у сфері зайнятості населення та запровадження нових форм співпраці з цільовими групами громадян.

Однією з таких форм є проведення «Днів відкритих дверей на виробництві» (презентація професій, презентація роботодавців, професіографічні екскурсії, міні-ярмарки вакансій, семінари з вивільнюваними). Цей напрям інформаційно-консультаційної та профорієнтаційної роботи спрямований на ознайомлення безробітних та випускників навчальних закладів з особливостями підприємств міста та району, змістом професій, затребуваних на ринку праці.

Реклама

У липні 2015 року в рамках «Дня відкритих дверей на виробництві» фахівці Берегівського міськрайонного  центру зайнятості організували проведення 2 виїзних заходів: професіографічної екскурсії та міні-ярмарку вакансій.

30 липня 2015 року відбулася міні-ярмарка вакансій, метою якої було ознайомлення шукачів роботи, зареєстрованих в центрі зайнятості, з умовами праці на виробництві джгутів, надання роботодавцю можливості презентувати власне підприємство, показати соціальне забезпеченняпрацівників та робочі місця, представлені на підприємстві.

Реклама

На замовлення підприємства неодноразово організовувались міні-ярмарки вакансій та презентації роботодавця з підбору персоналу, які давали змогу роботодавцю оперативно укомплектовувати актуальні вакансії, а зареєстрованим безробітним отримати підходящу роботу.

У міні-ярмарку вакансій взяли участь 28 безробітних, в тому числі: особи без професії, довготривалі безробітні, вимушено переміщені особи. Безробітні ознайомилися з робочим місцем виробника джгутів.

З кожним безробітним, хто зацікавився пропозицією роботодавця, було проведено індивідуальну співбесіду, під час якої обговорювалися питання заробітної плати, режиму роботи, а також вимог до претендентів на вільні робочі місця. Шукачі роботи висловили подяку фахівцям служби зайнятості за організацію корисного і цікавого заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно