Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Шустер подарував Геннадію Москалю власну книгу

Шустер подарував Геннадію Москалю власну книгу

Сьогодні на Закарпаття завітав другий президент Словаччини Рудольф Шустер, якого супроводжував почесний консул України у Вранові над Топльою Станіслав Обіцкі. Поважних гостей прийняв голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив 82-річний екс-президент Словацької Республіки Рудольф Шустер, мета його візиту – особисто запросити в гості нещодавно призначеного керівника Закарпаття до Пряшева, де у серпні урочисто відзначатиметься День незалежності України за участі керівників Кошицького та Пряшівського самоврядних країв, - повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Крім того, екс-керівник Словаччини повідомив Геннадія Москаля, що у жовтні-листопаді планується проведення потужної міжнародної інвестиційної конференції за підтримки норвезького фонду. З боку Словаччини участь у ній візьме міністр економіки, представники інвестиційних і дипломатичних кіл та інвестори з різних країн. Відповідно пан Рудольф Шустер запрошує Геннадія Москаля разом з міністром економіки України та представниками бізнесу відвідати цей захід.

Реклама

Адже Словаччина розглядає Україну як серйозного партнера у зовнішньоекономічній діяльності, зокрема, Закарпаття, для реалізації інвестиційних проектів. Тому візит очільника сусіднього українського регіону з урядовою делегацією дасть можливість прискорити залучення потенційних словацьких інвесторів.

Насамкінець зустрічі пан Рудольф Шустер презентував свою книгу керівнику краю з автографом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно