Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перекриття дороги у Вільхівцях – спланована політична акція, – в.о. голови Тячівської РДА

Перекриття дороги у Вільхівцях – спланована політична акція, – в.о. голови Тячівської РДА

Перекриття дороги у Вільхівцях – спланована політична акція, – в.о. голови Тячівської РДА

Сьогодні, 3 серпня, декілька десятків мешканців села Вільхівці перекрили автодорогу Бедевля-Нересниця. Таким чином протестувальники намагались звернути увагу керівництва села та району на проблему стану доріг в цьому населеному пункті. Зі слів невдоволених жителів, якщо в інших селах проводяться активні роботи з ремонту доріг, то у Вільхівцях це питання поки що не вирішується. Тож люди вимагали пояснень від місцевої влади. 

ВІДЕО ДНЯ

Керівники району відреагували на конфліктну ситуацію та одразу приїхали на місце події. З протестувальниками зустрілись в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, заступник голови Василь Каганець, прокурор Тячівського району Степан Жовнір та начальник РВ УМВС в Тячівському районі Павло Москалюк.

В ході розмови вдалось налагодити діалог з громадськістю, в результаті чого дорогу було розблоковано. Таким чином наразі забезпечено вільний рух автотранспорту в напрямку сіл Бедевля-Нересниця, – повідомляють у прес-службі Тячівської райдержадміністрації.

Реклама

"Перекриття дороги у Вільхівцях – це ніщо інше, як спланована політична акція, яка має на меті дестабілізувати ситуацію в районі напередодні виборів. Адже на сьогодні на Тячівщині найбільш активно проводиться ремонт доріг, чого не робиться в інших районах області. Майже в кожному населеному пункті розроблено проекти ремонту доріг місцевого значення загального користування, на які передбачено співфінасування з районного та місцевих бюджетів.

За останні два місяці капітально відремонтовано дороги у таких населених пунктах, як: Терново, Тересва, Криве, наразі тривають ремонтні роботи в Дубовому, Усть-Чорній, Калинах, на ділянках автошляху державного значення «Мукачево-Рогатин». До кінця року заплановано зробити ремонт доріг чи не в кожному населеному пункті району, відповідно розроблених проектів та районної програми.

Реклама

Що стосується дороги у селі Вільхівці та в сусідніх населених пунктах Нересниця, Добрянське, Вільхівці, Лази – то наразі вирішується питання щодо залучення додаткової техніки, людського та фінансового ресурсу, для ремонту доріг на даній ділянці.

Тож підстав для хвилювання у місцевих мешканців не повинно бути. І вдаватися до таких радикальних дій, як перекриття дороги не варто, тому що керівництво району бачить проблему доріг і намагається її вирішувати. Однак, такий маштабний ремонт, який заплановано в районі, неможливо зробити одночасно у всіх населених пунктах Тячівщини.

Тячівська районна державна адміністрація закликає всі політичні сили району не вдаватися до спекуляцій на темі доріг та інших соціальних питаннях населення, маніпулюючи громадською свідомістю, оскільки їх ремонт фінансується за бюджетні кошти. 

Реклама

Варто наголосити, що питання довіри до місцевої влади, яке теж сьогодні стало актуальним, потрібно вирішувати цивілізованим шляхом, за допомогою віче чи сільських зборів, не вдаючись до перекриття доріг і не порушуючи чинне законодавство", – зазначив в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно