Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачево та Берегово лідирують за обсягами мобільного інтернет-трафіку у курортний сезон в Західній Україні

Мукачево та Берегово лідирують за обсягами мобільного інтернет-трафіку у курортний сезон в Західній Україні

Мукачево та Берегово лідирують за обсягами мобільного інтернет-трафіку у курортний сезон в Західній Україні

Український оператор мобільного зв’язку «МТС Україна» повідомляє про ріст обсягу користування мобільним інтернетом на західноукраїнських курортах.

ВІДЕО ДНЯ

З початком літнього сезону кількість абонентів, які користуються мобільним інтернетом на відомих курортах західної України, традиційно зростає щонайменше на 30% у порівнянні з попередніми періодами. А обсяг трафіку, який вони вже прийняли і передали протягом травня-червня зріс на 72% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Найактивніше використовують мобільний інтернет туристи на курортах Закарпаття – лідерами за обсягом передачі даних у курортний сезон стали м. Берегово (біля якого розташоване відоме озеро Дийда) та м. Мукачево. А найкращу динаміку у порівнянні з минулим роком демонструє Яремче та Шацьк – на карпатському курорті користувачі протягом травня-червня передали та отримали у чотири рази більше інформації, ніж минулого року, а в столиці озер мобільний інтернет-трафік зріс утричі. Вдвічі активніше стали користуватися мобільним інтернетом туристи у Трускавці, Буковелі, Славському та Верховині.

Реклама

«Ріст обсягу користування мобільним інтернетом, за нашими спостереженнями, має дві причини. Перша – кількість внутрішніх туристів постійно зростає. Українці все охочіше подорожують рідним краєм, пізнають його, а відтак – діляться своїми враженнями з допомогою мобільного інтернету. Друга причина – модернізація мережі та лояльна цінова політика», —зазначив заступник Генерального директора по регіону «Захід» Сергій Самокрик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно