Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгородському "ПАДІЮНі" планують оновити вікна

В Ужгородському "ПАДІЮНі" планують оновити вікна

Цього року в обласному навчально-виховному закладі «ПАДІЮН» планують почати заміну вікон на енергозберігаючі. Також буде завершена реконструкція покрівлі. Про це повідомив голова обласної ради Володимир Чубірко від час зустрічі з колективом закладу.

ВІДЕО ДНЯ

Тут з 1986 року майже не проводилися ремонтні роботи. Матеріально-технічна база суттєво застаріла, що, у свою чергу, значно погіршує функціонування центру творчої освіти області, - повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

У 2011 році заклад набув статус обласного. І з того часу він фінансується з обласного бюджету. За словами керівника «ПАДІЮНу» Світлани Ганущиної, після надання закладу статусу обласного кошти почали виділяти й на його ремонт. Головне, що вдалося розпочати минулоріч – ремонт даху. Перекрили 5 корпусів загальною площею 3,5 тисяч метрів квадратних. Також вже відремонтовано частину санвузлів та роздягалень. Минулого року депутати облради виділили на ремонт закладу трохи більше мільйона гривень. Цьогоріч сума буде не меншою.

Реклама

«Цього року буде замінено 60% вікон закладу. Також планується завершити реконструкцію даху. Обласна рада й надалі підтримувати заклад, адже він унікальний в області», - зазначає Володимир Чубірко.

Загалом у навчально-виховному закладі для дітей і молоді Закарпаття «ПАДІЮН» займаються понад 5 тисяч гуртківців. У палаці працюють 8 відділів, більше 100 гуртків, 347 навчальних груп.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно