Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Золтан Ленд’єл привітав мукачівців з Днем Конституції та Днем молоді

Золтан Ленд’єл привітав мукачівців з Днем Конституції та Днем молоді

Золтан Ленд’єл привітав мукачівців з Днем Конституції та Днем молоді
Сьогодні у малому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбулася зустріч міського голови Мукачева Золтана Ленд'єла з громадським активом міста, присвячена Дню Конституції та Дню...

Сьогодні у малому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбулася зустріч міського голови Мукачева Золтана Ленд'єла з громадським активом міста, присвячена Дню Конституції та Дню молоді.

ВІДЕО ДНЯ

Міський голова поділився своїми думками з приводу тих сумних подій, які відбуваються на сході нашої країни, висловив переконання про те, що невдовзі мир та злагода запанують на українській землі.

Золтан Золтанович акцентував увагу присутніх на ролі Конституції в житті українського суспільства, забезпеченні прав та свобод людини та громадянина в нашій державі, а також необхідності виконувати свої зобов'язання перед державою та народом.

Реклама

Значну частину свого виступу він приділив назрілим змінам до нашого Основного Закону і, зокрема, в частині децентралізації державної влади, розширенні прав місцевого самоврядування. “ Є надія, що зміни задля людей будуть втілені у життя та закріплені в нашій Конституції найближчим часом і стануть підтвердження тому, що “революція гідності” стала переможним поступом, злійснивши мрію не одного покоління українців”, - сказав голова Мукачева Золтан Ленд'єл.

Також значна увага була приділена ролі молоді у житті нашої міської громади та країни загалом, адже саме завдячуючи енергії, творчості та ентузіазму молодих людей можна добитися кардинальних зрушень у всіх напрямках суспільного життя.

Реклама

Міський голова разом з секретарем міської ради Іваном Маняком та своїм заступником Михайлом Лабошем вручили представникам підприємств, установ та громадських організацій: Олені Барбаш, Мирославі Бурч, Олегу Григор'єву, Нінель Мацейко, Любові Орос, Оксані Пархоменко, Денису Соболю, Тарасу Хомину, Ірині Шуляк грамоти та цінні подарунки від обласної державної адміністрації та виконавчого комітету Мукачівської міської ради. Найщиріші привітання вбули висловлені на адресу всіх мешканців міста над Латорицею.

Відділ з питань внутрішньої політики мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно