Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Безкоштовний Wi-Fi, окрім центру Мукачева, буде і на залізничному та автомобільному вокзалах міста

Безкоштовний Wi-Fi, окрім центру Мукачева, буде і на залізничному та автомобільному вокзалах міста

Безкоштовний Wi-Fi, окрім центру Мукачева, буде і на залізничному та автомобільному вокзалах міста
Відтік туристів з Криму та неспокійна ситуація на Південному Сході робить західний регіон і Закарпаття зокрема ще привабливішим для туристів. Про це та не тільки говорили під час круглого столу з...

Відтік туристів з Криму та неспокійна ситуація на Південному Сході робить західний регіон і Закарпаття зокрема ще привабливішим для туристів. Про це та не тільки говорили під час круглого столу з питань розвитку туристичної галузі Мукачева представники міської влади, спільно з працівниками готельних закладів та компаній туристично-екскурсійного бізнесу. Очолив засідання перший заступник міського голови Ернест Нусер.

ВІДЕО ДНЯ

Основну інформацію доповів начальник відділу ЗЕЗ, інвестицій та туризму Адік Боднар. Він розповів про те, що сучасні події в Україні суттєво вплинули на потік туристів. Також він відзначив позитивні і негативні фактори, які впливають на розвиток туризму міста над Латорицею. Зокрема, це і несприятлива політична ситуація, і матеріальна купівельна спроможність туристів, яка бажає кращого, і відсутність прямого залізничного сполучення зі Сходом України. Зокрема, був наведений приклад того, як зменшився потік туристів після відміни курсування поїздів Харків-Ужгород.

З позитиву, за його словами, можна виділити встановлення 44 знаків туристичної навігації, та встановлення у центрі міста безкоштовного Wi-Fi. Також була презентована схема місць для паркування транспорту.

Реклама

На зібранні порушили тему підготовки та виконання міжнародних туристичних шляхів. Зокрема, про шлях “Місцями слави Ракоці”, у якому бере участь мукачівський краєзнавчий замок “Паланок”. Завдяки міжнародному проекту вже ведеться робота по реконструкції лицарського залу, а також упорядкуванню та благоустрою сухого рову, де, можливо, будуть розміщені МАФи, всередині яких будуть займатись живими ремеслами. Як приклад навели роботи у замках Угорщини, які теж співпрацюють з цим міжнародним проектом. Також будуть встановленні і світловідбиваючі дорожні знаки, які показуватимуть напрямок до мукачівського замку.

Безкоштовний Wi-Fі у центрі міста, а також у мукачівському замку – ось одна з новинок, яка нещодавно з'явилась у місті. Представник компанії “Май Комп” Микола Мороз розповів, що безкоштовний Wi-Fi працюватиме за кошти рекламодавців, а також те, що планується у майбутньому покращувати швидкість і якість доступу до всесвітньої мережі, а також розширити покриття, зокрема, у інших місцях великого скупчення людей, як залізничний та автовокзал.

Реклама

На завершення зустрічі також було порушене питання про роботу з індивідуальними туристами, а також було домовлено про наступне засідання, яке відбудеться через місяць.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно