Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавська школа дочекалась ремонту

Іршавська школа дочекалась ремонту
ВІДЕО ДНЯ

Спортивна зала першої школи здана в експлуатацію разом із добудовою навчального закладу в 1968 році. Уже через 22 роки гостро постала необхідність ремонту підлоги у цьому приміщенні. Тоді у 90-их роках паркет демонтували, а на його місце уклали нові дошки. Залишили також кам’яну висівку, яка слугувала для того, аби не утворювалася повітряна подушка.

Силами техпрацівників школи протягом останніх 25-ти років поточний ремонт проводили вже двічі. Але на кінець минулого навчального року стан підлоги у спортзалі зовсім погіршився. Чимале навантаження та надмірна вологість у приміщенні через ґрунтові води пришвидшували руйнацію дерев’яного покриття, – зазначають в Іршавській міськраді.

Реклама

З 28 липня проведено демонтаж старого покриття. За тиждень, 5 серпня підрядна організація приступила до влаштування бетонної основи.

Як зауважив головний інженер Іван Яцканич, першим кроком у роботах буде укладання бетонної стяжки. Обов’язковим другим – стане гідроізоляція. Наразі це найголовніше, адже якщо зараз не дотриматися технології, то через кілька років дерев’яне покриття знову почне прогнивати. І врешті, фінальним етапом буде монтаж дерев’яного покриття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно