Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські роботодавці сплатили понад 1,8 мільярда гривень єдиного соціального внеску

Закарпатські роботодавці сплатили понад 1,8 мільярда гривень єдиного соціального внеску

За 7 місяців 2015 року від закарпатських роботодавців надійшов 1 мільярд 852 мільйонів гривень єдиного соціального внеску. Ця сума перевищує показники січня-липня 2014 року на 247 мільйонів 615 тисяч гривень або 15%.

ВІДЕО ДНЯ

За словами начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області Олексія Петріченка, тільки протягом липня сплачено 282 мільйони 386 тисяч гривень, що на 54 мільйони гривень або 23,7% більше аналогічного періоду минулого року, - повідомили в ГУ ДФС України в Закарпатській області.

З початку року із загальної кількості  сплати єдиного соціального внеску понад 1 мільярд 766 мільйонів гривень становлять відрахування із заробітних плат найманих працівників від суб’єктів господарювання юридичних і фізичних осіб згідно з класами професійного ризику. Близько 85 мільйонів гривень забезпечують фізичні особи спрощеної і загальної системи оподаткування за себе.

Реклама

У Закарпатській області в середньому в місяць суб’єкти господарювання подають близько 12 тисяч звітів, з них майже 8400 – це юридичні особи та 3548 фізособи.

– Наразі чинне законодавство щодо єдиного соціального внеску передбачає, що страхувальники можуть скористатися понижуючим коефіцієнтом. Так, цією нормою, що дає можливість зменшити навантаження на зарплатний фонд уже скористалися 132 платники, – зазначив Олексій Петріченко.

Реклама

Як повідомив керівник фіскальної служби області, до основних чинників підвищення сплати ЄСВ  належать додаткові надходження від великих підприємств Закарпатської області, які мають іноземні інвестиції, а також від військових частин, які збільшили фонди грошового забезпечення військовослужбовців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно