Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Очільник обласної міліції зустрівся з представниками ОБСЄ

Очільник обласної міліції зустрівся з представниками ОБСЄ

Сьогодні в Ужгороді відбулася зустріч начальника УМВС України в Закарпатській області полковника Сергія Князєва  з представниками ОБСЄ Драгославом Цветіком, Денесом Декані та Анатолієм Дзізінським.

ВІДЕО ДНЯ

Європейські гості цікавились багатьма питаннями, передусім, ситуацією в краї у зв′язку з резонансними подіями в м.Мукачеві. Очільник закарпатської міліції запевнив, що криміногенна ситуація на Закарпатті не змінилася, вона контрольована, - повідомили у СЗГ УМВс України в Закарпатській області.

- На Закарпатті безпечно! - наголосив керівник обласної міліції.

Реклама

Він також розповів про те, що обласна влада й міліція посилили боротьбу з контрабандою. Потребують також нагального вирішення проблеми контрабанди наркотиків та нелегальної міграції, але їх Україна може вирішити тільки спільно з європейськими партнерами.

Гості цікавились реформуванням міліції й створенням патрульної поліції. Після підписання Президентом відповідного закону, через 3 місяці міліції як такої не буде. Але створення української поліції – це не справа одного чи двох місяців. На загальну реформу системи МВС передбачено 18 місяців.

Реклама

Наразі в Закарпатті триває набір у патрульну поліцію. Маємо вже понад 2400 бажаючих стати українським полісменом – майже 11 чоловік на одне місце. За цим показником Закарпаття, мабуть, є лідером в Україні.

Набір у нову патрульну поліцію йде прозоро, під контролем громадськості. Сергій Миколайович запросив спостерігачів ОБСЄ відвідати Закарпатську облдержадміністрацію й самим пересвідчитись, як відбувається набір у нову поліцію. А вже через три місяці перші закарпатські полісмени вийдуть на патрулювання.

Представники ОБСЄ висловили побажання й надалі співпрацювати із закарпатськими правоохоронцями. У свою чергу полковник Князєв запевнив, що закарпатська міліція відкрита для громадськості та європейських сусідів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно