Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві активно латають дороги та ремонтують мости (ВІДЕО)

У Мукачеві активно латають дороги та ремонтують мости (ВІДЕО)

У Мукачеві активно латають дороги та ремонтують мости (ВІДЕО)
У Мукачеві тривають роботи з благоустрою. Незважаючи на проблеми з держказначейством комунальники розвивають інфраструктуру міста. Роботи – хоч відбавляй – покоси трави, очистка берегів річки від...

У Мукачеві тривають роботи з благоустрою. Незважаючи на проблеми з держказначейством комунальники розвивають інфраструктуру міста. Роботи – хоч відбавляй – покоси трави, очистка берегів річки від борщівників, ремонт доріг, тротуарів, мостів.

ВІДЕО ДНЯ

Комунальники активно приводять до ладу інфраструктуру міста. У Мукачеві взялися зокрема і за ремонт доріг і тротуарів. Комунальники кажуть, з матеріалами чи працівниками біди немає, проблема в нестачі коштів. Ще до сьогодні казначейство повністю не проплатило гроші, не зважаючи на платіжні доручення міськвиконкому.Наразі у місті ямковий ремонт доріг зробили на вулицях з інтенсивним транспортним рухом. Ремонт запланований і на бічних вулицях мікрорайонів. До кінця року роботи планують завершити.

Ремонтують і дороги викладені бруківкою. Цей матеріал, як стверджують комунальники, один із найкращих видів дорожнього покриття, адже він надійніший і дешевший ніж асфальтобетон. Бруківкою наразі в місті закладають і тротуари. Ремонт мостів також включений до програми благоустрою міста. Перила і бордюри фарбують, асфальтують пішохідні доріжки.

Реклама

Покіс трави і обрізка кущів – один із пунктів програми благоустрою. Близько 20 працівників комунального підприємства щодня приводять місто до ладу. Чималу роботу вони зробили і в міських зонах відпочинку. Роботи по благоустрою міста триватимуть і надалі.

М-студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно