Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці показали міськвідділ міліції "важким" неповнолітнім (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці показали міськвідділ міліції "важким" неповнолітнім (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці показали міськвідділ міліції "важким" неповнолітнім (ФОТО)
Правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу спільно з працівниками кримінально-виконавчої інспекції провели екскурсію до відділу міліції для дітей, які раніше мали...

Правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу спільно з працівниками кримінально-виконавчої інспекції провели екскурсію до відділу міліції для дітей, які раніше мали проблеми із дотриманням закону.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі на обліку перебуває 32 неповнолітніх, – розповідає начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Василь Соскіда. – Більшість з них засуджені за скоєння крадіжок, грабежів. Ми намагаємося опікуватися цими підлітками. Основна наша задача не допустити вчинення ними нових правопорушень під час випробувального терміну, вберегти їх від негативного впливу дорослих і однолітків, дати їм можливість за цей час обміркувати скоєне і стати на шлях виправлення.

Неповнолітніх, які наразі звільнені від відбування покарання з іспитовим терміном, правоохоронці запросили до міськвідділу. Тут зовсім юним хлопцям розповіли про відповідальність дітей за вчинення правопорушення, умови їх утримання у місцях позбавлення волі. Учні отримали можливість відвідати чергову частину, кімнати попереднього затримання. Неповнолітні отримали інформацію про строки тримання людей у відділі міліції з метою з’ясування особи та пред’явлення обвинувачення, про особливості використання різного виду міліцейської зброї та захисту.

Реклама

Таким чином, правоохоронці вкотре закликали неповнолітніх до недопущення вчинення злочинів і правопорушень та про особливості юридичної відповідальності за них, яку несуть особи до 18 років відповідно до чинного законодавства України.

Підводячи підсумки, старший інспектор міжрайонної кримінально-виконавчої інспекції Михайло. Сідор та операуаовноважена кримінальної міліції у справах дітей Марина Ільтьо побажали дітям, аби вони стали на шлях виправлення і не затьмарювали своє майбутнє роками проведеним за гратами чи судимостями.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Мукачівські правоохоронці показали міськвідділ міліції "важким" неповнолітнім (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно