Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Хустські депутати обговорили боротьбу з твердими побутовими відходами

Хустські депутати обговорили боротьбу з твердими побутовими відходами

Хустські депутати обговорили боротьбу з твердими побутовими відходами

Одна з найактуальніших проблем сьогодення — тверді побутові відходи, які необхідно збирати, знешкоджувати, утилізувати з метою покращення якості навколишнього середовища та економії природних ресурсів. Несвоєчасне вилучення твердих побутових відходів погіршує санітарний стан населених пунктів, може стати також причиною виникнення хвороб та епідемій. 

ВІДЕО ДНЯ

Тож, про одне з найболючіших проблем – поводження з твердими побутовими відходами на території району говорили на засіданні комісії. Зазначимо, що одним із започаткованих методів боротьби з цією проблемою є сортування сміття у спеціальні контейнери, що розміщені майже в кожному населеному пункті району. Директор комунального підприємства, що займається збором та сортуванням твердих побутових відходів підкреслив, що контейнери розміщені, правда, не всюди. До прикладу, Боронявський сільський голова навідріз відмовився дати дозвіл на розміщення спеціальних контейнерів у селі, мовляв, така справа не потрібна, безрезультатна. Тож, на жаль, не всі відносяться до цього з розумінням, - повідомили у Хустській районній раді.

Варто зазначити, що вирішити проблему із сміттям в районі готові інвестори – компанія «АВЕ». Однак, спільної мови з громадою району з приводу виділення певної земельної ділянки під будівництво поки не знайдено. Тому районна влада не зупиняється, а продовжує шукати іншу територію, яка б підійшла по всім критеріям. Вкотре наголошували й на тому, що сміттєпереробний комплекс принесе тільки позитивні результати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно