Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Проблему працевлаштування та зайнятості молоді в Мукачівському районі обговорювали роботодавці (ФОТО)

Проблему працевлаштування та зайнятості молоді в Мукачівському районі обговорювали роботодавці (ФОТО)

Проблему працевлаштування та зайнятості молоді в Мукачівському районі обговорювали роботодавці (ФОТО)
Проблема працевлаштування молоді, яка шукає роботу для можливості забезпечення достатнього рівня життя, останнім часом стає все актуальнішою. Для обговорення та вирішення цього питання 18 червня...

Проблема працевлаштування молоді, яка шукає роботу для можливості забезпечення достатнього рівня життя, останнім часом стає все актуальнішою. Для обговорення та вирішення цього питання 18 червня 2014 року Мукачівським районним центром зайнятості було ініційовано засідання за «круглим столом». В засіданні взяли участь 10 роботодавців району (ДП «Карпати», «Мукачівське кар’єроуправління», ТОВ «ЗакарпатЄвроТранс», ПрАТ "Закарпатський рибокомбінат" та інші), навчальні заклади (ВПТУ №3, Мукачівський центр професійно-технічної освіти), відділи райдержадміністрації (управління соціального захисту населення, освіти, служба у справах дітей та центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді) та заступник начальника Управління внутрішніх справ в Закарпатській області Мукачівського МВ УМВС з громадської безпеки.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Вікторія Тарахонич проінформувала присутніх про ситуацію на ринку праці та послуги служби зайнятості. Протягом 2014 року попит на робочу силу суттєво зменшився. Нині характерним для ринку праці Мукачівщини є зменшення попиту на робочу силу, роботодавці намагаються зберегти наявні робочі місця і водночас не втратити кваліфікованих працівників. Також було наголошено про новації закону «Про зайнятість населення» для населення та роботодавців, що вступив в дію з 2013 року.

В ході жвавого обговорення присутні могли висловити свою точку зору на те чи інше питання. Представники навчальних закладів запропонували присутнім активніше долучатися до вирішення нагального питання щодо працевлаштування особливої категорії студентів-випускників із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Реклама

Учасники «круглого столу» висловили свої думки та намагалися знайти шляхи подальшої співпраці у працевлаштуванні молоді району. В підсумку внесено пропозиції щодо спільних заходів із вирішення обговорених витань та ініційовано створення міжвідомчої комісії з питань забезпечення гарантій зайнятості неповнолітніх, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Вікторія Тарахонич, начальник відділу взаємодії з роботодавцями МРЦЗ

Реклама
Проблему працевлаштування та зайнятості молоді в Мукачівському районі обговорювали роботодавці (ФОТО) – 01
Проблему працевлаштування та зайнятості молоді в Мукачівському районі обговорювали роботодавці (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно