Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські правоохоронці знову зібрались на вишикування

Закарпатські правоохоронці знову зібрались на вишикування
ВІДЕО ДНЯ

Як і щотижня по п′ятницях, учора обідньої пори кілька десятків правоохоронців, серед яких були й жінки та кінологи зі службовими собаками, перед виходом на патрулювання вишикувались на центральній площі Ужгорода – Народній.

З напутнім словом до підлеглих звернувся очільник обласної міліції, полковник Сергій Князєв.

Реклама

На інструктажі патрульних ознайомили з оперативною обстановкою в місті. Були визначені маршрути патрулювання та роз’яснено, як поводитися привиявленні тих чи інших порушень. Особливу увагу було звернуто на ввічливе ставлення до громадян, дотримання їх прав і свобод та дотримання правилособистої безпеки.

До патрулювання Ужгорода залучені працівники міського та районного відділів міліції, співробітники обласного аппарату, ДАІ, Нацгвардії, УДСО, громадські формування міста та два кінологи.

Реклама

- Таким чином ми хочемо полегшити роботу нашим патрульним - сержантам, прапорщикам, молодим лейтенантам, - каже начальник УМВС області полковник Сергій Князєв. – Вони й без того практично щодня та цілодобово «топчуть землю». Тож нехай хоч трохи перепочинуть, а їх замінять працівники інших служб, в тому числі й апарату УМВС. Кожен офіцер, навіть полковники, має знати, що таке труд патрульного. Як я вже казав, на «п′ятій точці», в м′якому кріслі, в нову поліцію ніхто не увійде – лише «ногами».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно