Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вихованці іршавського дитсадка рятуються від пекельної спеки у басейні

Вихованці іршавського дитсадка рятуються від пекельної спеки у басейні

Вихованці іршавського дитсадка рятуються від пекельної спеки у басейні
ВІДЕО ДНЯ

Від неймовірної спеки дітей у другому дитсадка Іршави рятують у плавальному басейні. Під наглядом вихователів та медсестри вихованці кожної групи почергово протягом 25-ти хвилин граються у приємній теплій воді.

Як наголошує завідуюча дитячого садка, наявність басейну у дошкільному закладі надзвичайно корисно, адже це не тільки єдиний порятунок від спеки, а й оздоровлення та покращення фізичної форми малят. Захват дітей від водних процедур передати словами просто неможливо. Це невимовна радість та прекрасний настрій, - повідомили у Іршавській міській раді.  

Реклама

Як кажуть у дитсадку, басейн збудований разом із садочком. Запущений в експлуатацію на два роки пізніше і працює вже три десятки років.

Щоб заклад функціонував, розвивався та мав належні умови для навчально-виховного процесу, працює колектив, батьки та міська рада, яка утримує дошкільні установи міста. На канікулах, які тривали місяць, у ДНЗ №2 працювали не покладаючи рук. Таким чином, було проведено поточний косметичний ремонт приміщень – спальних та ігрових кімнат. Крім того, намагалися покращити і зовнішній вигляд ігрових площадок для кожної групи. За кілька тижнів тут пофарбували ігрові споруди, проводили ремонт літніх павільйонів. Вихователі власноруч, використовуючи найрізноманітніші підручні матеріали та робили різні декоративні елементи.

Реклама

Міськрадою спрямовано кошти для капітального ремонту сходів та часткового облаштування вимощення навколо будівлі дитсадка, яке не тільки захищає фундамент від паводкових і дощових вод, а й виконує декоративну функцію покращуючи естетичний вигляд будівлі.

Як зауважив міський голова на зібранні депутатів, виникла необхідність ремонту дворів у всіх дошкільних закладах. Попередньо із завідуючими дитсадків обумовлено, що до кінця літнього сезону буде проведено частковий ремонт асфальтом, а вже на майбутнє плануватимуть вимощення входів бруківкою. Також необхідно буде замінити ще старі дитячі ліжечка.

Наразі все ще триває підготовка до першого вересня, колектив розставляє останні штрихи у поточних відновленнях, щоб завершити все до приходу нових вихованців.

Реклама

Цього року до закладу в ясельну групу, згідно заяв, повинні прийняти 56 наймолодших мешканців міста. Загалом у ДНЗ №2 виховують майже 200 дітей.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно