Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Дерцені відбулося навчання громадських активістів

У Дерцені відбулося навчання громадських активістів
Під час прийому громадян у м.Мукачеві начальник Управління МВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич з сільським головою с.Дерцен обговорили можливість надання правоохоронцями консультації...

Під час прийому громадян у м.Мукачеві начальник Управління МВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич з сільським головою с.Дерцен обговорили можливість надання правоохоронцями консультації та проведення навчання для членів громадського формування. Цими днями така зустріч відбулась у с.Дерцен.

ВІДЕО ДНЯ

У зв`язку з ситуацією, яка склалася у державі, активізували свою роботу щодо охорони громадського порядку, різні громадські організації. Одне з найактивніших, яке сьогодні діє у Мукачівському районі – це об`єднання створене при Дерценській сільській раді. Формування, яке налічує 88 активних учасників, щодня заступає на чергування у своєму населеному пункті.

Як розповів інспектор по роботі з населенням і громадськими формуваннями Мукачівського міськвідділу Іван Гладинець, селяни самостійно самоорганізувались у формування, коли виникла потреба наводити порядок на вулицях села. З того часу активісти заступають на добові чергування. Сьогодні члени об`єднання забезпечені спеціальним одягом, нарукавними пов`язками, спеціальними посвідченнями, мають власний транспорт, на якому патрулюють. Проте щодня у них виникає питання у застосуванні спецзасобів, засобів фізичного впливу, газових балончиків, питання радіозв`язку та ін.

Реклама

Під час зустрічі з учасниками формування кваліфіковану допомогу їм надали начальник Управління громадської безпеки УМВС України в Закарпатській області Ярослав Лебович, начальник Мукачівського міськвідділу Віталій Шимоняк. Після обговорення всіх питань, учасники зустрічі перейшли до наступної частини навчань - практичної. Старший викладач навчального центру УМВС Юрій Фірка показав чоловікам основні прийоми рукопашного бою, які застосовують правоохоронці при затриманні правопорушників. Так, громадські активісти відпрацьовували прийоми затримання порушника із застосуванням зброї і без неї, його поверхневого огляду та ін.

У Дерцені відбулося навчання громадських активістів – 01
Реклама

Активісти були вдячні правоохоронцям за надану практичну допомогу, а керівництво обласної і міської міліції громадським помічникам за співпрацю.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно