Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Володимир Чубірко провів зустріч з медиками

Володимир Чубірко провів зустріч з медиками

З обласного бюджету планується виділити кошти на модернізацію систем водопостачання та електропостачання в обласній клінічній лікарні ім. А. Новака.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко в ході зустрічі з працівниками закладу.

Окрім того, 3 мільйони гривень заклад отримає на придбання нового обладнання. Саме на медичну галузь краю спрямовується значна частина видатків бюджету. Лише за перше півріччя цього року з місцевих бюджетів області на охорону здоров’я виділено 657 млн. гривень. Також активно залучаються кошти європейських партнерів, – інформують у прес-службі Закарпатської облради.

Реклама

Керівник ради також зазначив, що область братиме участь у європейському гранті, завдяки чому в краї буде створено мережу протитуберкольозних закладів. Один з них планують звести на Виноградівщині, а також добудувати і в Нижній Апші, що на Тячівщині.

"Центральна влада має докладати зусиль з реформування галузі, адже наразі таких реформ у медицині ми не бачимо. Кожен прийом, який проводжу – переважна більшість питань стосується надання допопомоги на придбання ліків. З обласного бюджету виділили кошти на лікування важкохворих, на проведення невідкладних операцій за кордоном. Окрім того, ми виділяємо кошти й на лікування наших військових, які повертаються із зони АТО. Без кардинальних реформ у галузі нам не обійтися", – зазначив Володимир Чубірко.

Реклама
Володимир Чубірко провів зустріч з медиками – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно