Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Дня Незалежності на Іршавщині відбудеться велопробіг

До Дня Незалежності на Іршавщині відбудеться велопробіг

У малому залі РДА відбулася нарада, на якій обговорювали організаційні питання щодо святкування 24-ї річниці Незалежності України

ВІДЕО ДНЯ

Участь у нараді прийняли представники відділу культури і туризму, відділу освіти, медицини, представники міської та районної ради. Велику увагу учасники засідання приділили питанню комфорту жителів району під час відзначення знаменної дати.

Отже, іршавчани вийдуть на центральну площу районного центру, щоб підняти Державний Прапор України. Також відбудеться покладання квітів та лампадок до пам’ятного знаку «Борцям за свободу і незалежність України, Героям небесної сотні та загиблим в АТО», зі словами привітання до краян звернуться керівники району.

Реклама

А також в честь святкування Дня Прапора України юніі велотуристи разом зі своїми педагогами здійснять велосипедний пробіг з міста Іршави до села Білки, до місця встановлення пам’ятного знаку Січовим Стрільцям - борцям героям Карпатської України. По маршруту пробігу Іршава-Білки до основної колони заплановано приєднати колони юних туристів-велосипедистів із навколишніх сіл Лоза, Гребля, Дубрівка та Білки. По закінченні маршруту учні вшанують пам’ять полеглим воїнам хвилиною мовчання. Разом з велосипедистами поїде державна патрульна служба, швидка медична допомога та працівники районного РВ УМВС.

А ввечері о 18.00 на іршавчан очікує мистецька акція «Тобі Україно» присвячена Дню Незалежності нашої країни за участі учасників художньої самодіяльності клубних установ Ільницької сільської ради, яка відбудеться на площі перед будинком культури.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно