Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На оновлення закладів бюджетної сфери та на заходи з енергозбереження в області виділено 110 мільйонів гривень

На оновлення закладів бюджетної сфери та на заходи з енергозбереження в області виділено 110 мільйонів гривень

На оновлення закладів бюджетної сфери та на заходи з енергозбереження в області виділено 110 мільйонів гривень

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко ініціював проведення наради з питань використання субвенцій з обласного бюджету.

ВІДЕО ДНЯ

Участь в нараді взяли перший заступний голови облради Михайло Попович, заступник голови ОДА Михайло Рівіс, директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар, – інформують у прес-службі Закарпатської облради.

Як повідомив керівник ради цього року депутатами виділено рекордну суму  – 110 мільйонів гривень, які міста і райони мають використати на оновлення закладів бюджетної сфери, на заходи з енергозбереження та на придбання дороговартісної медичної апаратури.

Реклама

Так, Ужгород отримав 9 млн грн на 15 об’єктів, Берегово на 6 об’єктів – майже 2 млн грн, Мукачево на 5 об’єктів трохи більше 7 млн грн, Хуст на 9 об’єктів – 3 млн грн, Чоп на 2 об’єкти – 1,9 млн грн, Берегівський район – на 31 об’єкти 4,5 млн грн, Великоберезнянський район на 6 об’єктів – 2,5 млн грн, Виноградівський район на 21 об’єктів – 9,4 млн грн, Воловецький район 8 об’єктів – 2,3 млн грн, Іршавський район на 44 об’єктів – 8,8 млн грн, Міжгірський район 8 об’єктів – 3,5 млн грн, Мукачівський район на 17 об’єктів – 8,5 млн грн, Перечинський район на 8 об’єктів – 3 млн грн, Рахівський район на 13 об’єктів -7,8 млн грн, Свалявський район на 10 об’єктів – 4,5 млн грн, Тячівський район на 50 об’єктів – 15,2 млн грн, Ужгородський район на 6 об’єктів - 5,8 млн грн, Хустський район на 17 об’єктів – 9 млн грн.

Станом на 1 серпня районами та містами використано лише третину коштів. Найгірша ситуація на Рахівщині, Хустщині та Берегові.

Реклама

Володимир Чубірко запропонував закріпити за кожним районом відповідальну особу з облради та ОДА, аби контролювати ситуацію з виконанням робіт.

"Кошти виділені на утеплення шкіл, садочків, лікарень. Також вирішили спрямувати фінанси на переведення бюджетної сфери на опалення відновлювальними джерелами енергії. Закликаю керівників органів місцевого самоврядування відповідальніше взятися за роботу. Опалювальний сезон не за горами і ми маємо вже у вересні-жовтні завершити основний обсяг робіт", –  резюмував керівник ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно