Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мустафа Найєм вирішив стати патрульним поліцейським

Мустафа Найєм вирішив стати патрульним поліцейським

Куратор патрульної поліції Закарпаття, народний депутат України Мустафа Найєм опублікував підсумкові результати першого етапу відбору кандидатів у поліцію області.

ВІДЕО ДНЯ

"Учора о 18:00 закінчився перший етап набору поліцейських Ужгорода та Мукачева. За підсумками двох тижнів, конкурс на одне місце в # Transcarpathianpolice склав 15,5 осіб на місце. Це другий результат по країні після Києва. Серед бажаючих стати поліцейськими на Закарпатті 61,6% з вищою освітою, діючих співробітників міліції - 8,4%. Конкурсний відбір поліцейських Закарпаття побив усі рекорди в країні за кількістю кандидатів-дівчат - 39,2%", - стверджує нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Усього було подано 3564 анкети. Останню - 3564-у анкету я подав сам і у випадку, якщо пройду всі тести, буду проходити підготовку на нашій навчальній базі на загальних підставах. Випереджаючи питання, уточню, що це не суперечить статусу народного депутата України. Законодавство передбачає можливість академічної відпустки для членів парламенту, і раніше це неодноразово використовувалося депутатами минулих скликань. При цьому я не буду отримувати стипендію, оскільки законодавство забороняє отримання якого-небудь іншого доходу, крім депутатської зарплати", - пише Мустафа Найєм.

Реклама
Мустафа Найєм вирішив стати патрульним поліцейським – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно