Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Школярі з Масарикової школи поїдуть на відпочинок у Чехію

Школярі з Масарикової школи поїдуть на відпочинок у Чехію

Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко зустрічався з школярами та вчителями Ужгородської ЗОШ № 3, які коштом благодійного українсько-чеського фонду «Віза» їдуть в літній табір в чеський край Височина. Про таку поїздку в рамках співпраці Закарпатської області та краю Височина домовився керівник ради Володимир Чубірко.

ВІДЕО ДНЯ

Минулоріч 10 діток вже відвідували табір у Височині. І днями знову група з 12 школярів поїде у мовний табір в чеський край. Там вони перебуватимуть до кінця серпня, - констатують у прес-службі облради.

"Ці діти вивчають чеську мову в Ужгороді, і в Чехії матимуть змогу удосконалити свої знання. Восени або взимку до нашого краю приїде делегація чеських дітей. Це такі дружні візити. І на цьому наша співпраця не завершується. Наступного року ми домовляємося з партнерами з Пардубіцького краю, щоби теж організувати такий табір для закарпатських дітей. Це приклади реальної євроінтеграції, наше підростаюче покоління має змогу побачити стандарти життя, які ми хоче створити у нашій країні", - зазначив керівник ради.

Реклама

Окрім того за допомоги партнерів з чеського краю школу №3 в Ужгороді і цьогоріч продовжують ремонтувати. Тут оновлюють фасад. Це один із 20 інвестиційних проектів, які Закарпаття реалізовує спільно з чеським краєм Височина.

 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно