Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині відчутно подорожчав проїзд у маршрутках

На Мукачівщині відчутно подорожчав проїзд у маршрутках
Початок цього тижня ознаменувався для жителів Мукачівського району підвищенням тарифів на проїзд у маршрутках. Подекуди ціна на проїзд підвищилась відразу на 1,50 грн. і сягнула 7,50 грн. Так,...

Початок цього тижня ознаменувався для жителів Мукачівського району підвищенням тарифів на проїзд у маршрутках. Подекуди ціна на проїзд підвищилась відразу на 1,50 грн. і сягнула 7,50 грн.

ВІДЕО ДНЯ

Так, приміром, вартість проїзду для жителів ближніх сіл і селищ до Мукачева підвищилась на 50 коп. Далі, по мірі віддаленості від райцентру, на одну гривню, а подекуди відразу на 1,50 грн.

Людей таке підвищення тарифів аж ніяк не радує, хоча вони і розуміють необхідність підвищення. Проте, великі нарікання в них викликає і той фактор, що, чомусь, перевізники при збільшенні вартості проїзду орієнтуються виключно на вартість пального. Сервіс і технічний стан автобусів та маршруток ніяк не змінився.

Реклама

Навіть остання спеціальна перевірка під назвою "Автобус 2014" виявила великі порушення у роботі деяких перевізників. А це і відсутність деяких дозвільних документів і, найголовніше, поганий технічний стан транспорту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно