Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На мукачівскій набережній тепер можна подивитись кіно “ПРОСТО.НЕБА” (ФОТО)

На мукачівскій набережній тепер можна подивитись кіно “ПРОСТО.НЕБА” (ФОТО)

На мукачівскій набережній тепер можна подивитись кіно “ПРОСТО.НЕБА” (ФОТО)
Цікава та неординарна подія відбулася учора, 5 червня 2014 року, у Мукачеві. Група ентузіастів очолювана Денисом Соболем, вирішила по-своєму залучити мукачівців до культурно-мистецького життя,...

Цікава та неординарна подія відбулася учора, 5 червня 2014 року, у Мукачеві. Група ентузіастів очолювана Денисом Соболем, вирішила по-своєму залучити мукачівців до культурно-мистецького життя, запросивши їх на безкоштовний перегляд кінематографічної стрічки просто неба, у вечірній час, на березі річки Латориці.

ВІДЕО ДНЯ

“Кіно під відкритим небом, показують в багатьох країнах світу. Тепер і в Мукачеві є можливість долучитися до гарної традиції ! Кіно “ПРОСТО.НЕБА” дає можливість провести вечір на свіжому повітрі, в колі однодумців, це можливість знайомства з новими людьми...”, - читаємо ми на листівках- запрошеннях, які люб'язно роздавали перехожим організатори заходу, який, безперечно, уже привернув увагу наших городян.

Окремого слова заслуговує і сама стрічка, якою започаткувалися “кінематографічні четверги”, бо власне в ці дні, щотижня, ми матимемо змогу долучатися до кращих зразків кінематографічного та анімаційного мистецтва. Тож, фільм Майкла Кейтона-Джонса “Відстрілюючи псів” повернув нас до жахливих сторінок війни в Руанді, коли безжально громадяни однієї країни винищували один одного, не жаліючи ні жінок, ні дітей при фактичному відстороненні від функцій захисту людей з боку “блакитних шоломів” ООН. Та переглядаючи стрічку про події, які відбувалися за багато тисяч кілометрів від нас, ми з острахом починали порівнювати їх з тим, що відбувається при підтримці путінської Росії у східних регіонах нашої країни. Це викликає не тільки страх за свою країну та її людей, але й спонукає до дій, які спрямовані на становлення миру та злагоди у всіх регіонах нашої держави.

Реклама

Захід, який запропонувала нам, мукачівцям, група ентузіастів заслуговує на всебічну підтримку та вдячність і дуже радує, що є серед нас люди, які готові запропонувати нам не тільки гарний відпочинок та можливість безкоштовного перегляду кінофільмів, але й поринути у світ живого людського спілкування.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськивокнокому

Реклама
На мукачівскій набережній тепер можна подивитись кіно “ПРОСТО.НЕБА” (ФОТО) – 01
На мукачівскій набережній тепер можна подивитись кіно “ПРОСТО.НЕБА” (ФОТО) – 02
На мукачівскій набережній тепер можна подивитись кіно “ПРОСТО.НЕБА” (ФОТО) – 03
Реклама
На мукачівскій набережній тепер можна подивитись кіно “ПРОСТО.НЕБА” (ФОТО) – 04
На мукачівскій набережній тепер можна подивитись кіно “ПРОСТО.НЕБА” (ФОТО) – 05
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно