Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Юні закарпатці показували свою любов до України у малюнках (ФОТО)

Юні закарпатці показували свою любов до України у малюнках (ФОТО)

Юні закарпатці показували свою любов до України у малюнках (ФОТО)
Події останніх шести місяців, що відбуваються на території України, не залишили байдужими нікого. Наші читачі – не виняток. Щоб підняти патріотичний дух в серцях наймолодших українців, газета...
ВІДЕО ДНЯ

Події останніх шести місяців, що відбуваються на території України, не залишили байдужими нікого. Наші читачі – не виняток. Щоб підняти патріотичний дух в серцях наймолодших українців, газета «Панорама», інтернет-видання «Панорама Мукачева» та дитяча креатив-студія «Азбука» оголосили конкурс дитячих малюнків на тему «Я люблю Україну». Метою конкурсу було виховання почуття українського патріотизму юних громадян, виявлення і підтримки творчих дарувань.

Протягом трьох тижнів юні таланти надсилали свої роботи на адресу «Панорами». Підбиттям же підсумків зайнялись справжні експерти з креатив-студії «Азбука».

Реклама

«Насправді географія та рівень робіт приємно вразили. Ми отримали малюнки практично з усієї України: тут було і Запоріжжя, і Львів, і Ужгород й інші міста України. Обрати переможця було важко, адже не хотілось образити почуттів кожного з учасників. Але ми переконані, що зробили правильний вибір», - розповіла керівник креатив-студії «Азбука» Олена Сухарюк.

Підбиття підсумків конкурсу припало на кінець тижня. До прес-центру «Панорама», окрім організаторів акції, навідався і переможець конкурсу – шестирічний ужгородець Юрій Кріль. Дитина отримала приємні та несподівані подарунки, серед яких сертифікат переможця та всі необхідні для малювання речі.

Реклама

«Видання «Панорами» завжди з відповідальністю ставиться до питання виховання молодого покоління. Подібні патріотичні конкурси ми проводимо не вперше, але в теперішній ситуації вони мають неабияку актуальність. Любов до України треба виховувати змалку, чим ми і займаємось», – зазначив журналіст інтернет-видання «Панорама Мукачева» Олег Русин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно