Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ірина Колесник: "Українська музика, на жаль, не є комерційно привабливою"

Ірина Колесник: "Українська музика, на жаль, не є комерційно привабливою"

Ірина Колесник: "Українська музика, на жаль, не є комерційно привабливою"
Про шлях до сцени, творчу співпрацю з представниками інших музичних напрямів та стан української музики розповіла мукачівська співачка Ірина Колесник.
ВІДЕО ДНЯ

Протягом останнього року в Україні та, зокрема, на Закарпатті великої популярності набрала саме українська музика. І тому до прес-центру "Панорама" для того, щоб розповісти про вітчизняну поп-культуру, завітала відома закарпатка виконавиця Ірина Колесник.

Власне, Ірина співати почала ще з дитинства. Але серйозні заняття співом розпочались у 12 років виступами на шкільній сцені. Потім дівчина вивчала вокал у мукачівській дитячій музичній школі.

Реклама

Ірина Колесник поділилась власними спгадами щодо свого першого виступу на великій сцені. "Найбільше мені запам’яталась "Молода Галичина". Це був 2007 рік. Саме тоді я зрозуміла, що самого таланту замало а потрібно дуже багато працювати щоб досягнути успіху", - згадує співачка.

Також музикантка назвала імена артистів, на яких вона орієнтується у своїй музичній творчості.Так серед теперішніх українських виконавців виділила Брію Блессінг яка є не лише професійним музикантом, але й людиною з щирим серцем і великою душею.

Реклама

"Мені дуже подобається Бріа Блессінг - американка, яка брала участь у шоу "Голос країни".Вона дуже проста. Вона може розповісти як про свої плюси, так і про свої мінуси. І навіть виступала перед бійцями АТО. І активно допомагає їм. Це взірець для мене", - каже Ірина Колесник.

Ірина Колесник співпрацює з багатьма відомими закарпатськими виконавцями. Серед них і відомий репер Миромен, з яким вона записала спільну пісню "Сни" і зняли кліп на цей хіт. Та наша співрозмовниця розповіла про початок творчої співпраці.

Реклама

"Ми познайомились, як це стало звично у цей час, у соціальній мережі. До слова, я була ініціатором цього знайомства. Ми довго переписувались. І дружба вилилась у першу спільну роботу - пісню "Сни". Вперше його вживу побачила під час зйомок нашого першого спільного кліпу на згаданий хіт. Зараз до виходу готується пісня "Рай", яка теж згодом вийде. Тож чекайте на прем’єру", - мовила артистка.

На запитання читачів про те, чи готова вона заспівати у якомусь іншому стилі, Ірина відповіла: "Не бачу нічого поганого у тому, щоб співати народну пісню. Однак я спеціалізуюсь на поп-музиці. І тому, на моє особисте переконання, людина має займатись тим, що у неї найкраще виходить".

Зараз Ірина Колесник творить музику разом з одним музичним колективом, який утворився після концерту гурту "No Longer Music". Цікавий факт: найменшому учаснику колективу, а саме, барабанщику - 8 років.

Що ж до популярності української музики, тема якої і була порушена під час розмови, виконавиця сказала, що їй не подобається, що усі співаки різко стали патріотами України. Та це не впливає на те, що слухають радіослухачі, де найчастіше в ротації російські та іноземні хіти. "Українська музика, на жаль, не є комерційно привабливою. Хоч є багато прикладів якісної музики. Наприклад, гурт "Один в каное", - стверджує Ірина Колесник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно