Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тревел-шоу "Міста" побувало в Мукачеві: гастрономічний екстрим та весілля з мукачівськими дівчатами (ФОТО, ВІДЕО)

Тревел-шоу "Міста" побувало в Мукачеві: гастрономічний екстрим та весілля з мукачівськими дівчатами (ФОТО, ВІДЕО)

Тревел-шоу "Міста" побувало в Мукачеві: гастрономічний екстрим та весілля з мукачівськими дівчатами (ФОТО, ВІДЕО)
Хоч би що кажіть, а чоловіки просто обожнюють сперечатися! Їх хлібом не годуй, дай комусь щось довести. Ось і ведучі шоу «Міста» Діма та Ілля в недільному випуску вирішили з'ясувати, хто з них...

Хоч би що кажіть, а чоловіки просто обожнюють сперечатися! Їх хлібом не годуй, дай комусь щось довести. Ось і ведучі шоу «Міста» Діма та Ілля в недільному випуску вирішили з'ясувати, хто з них крутіший і витриваліший, і зайнялися екстремальним поглинанням їжі. Оскільки Діма звик веселитися, розважатися і дегустувати найвишуканіші страви в найкращих ресторанах України, жодне завдання у грі «харчовий екстрим» виконати не зміг. Зате Ілля проявив чудеса витримки, зумівши з'їсти ложку кориці (таке мало кому вдається! Деяких навіть забирає швидка) і цілу цибулину.

ВІДЕО ДНЯ

Хоча хлопці і дуріли, кайфували від обстановки, від того, що можна розбивати один одному яйця об голову (не з'їв кайенського перцю - отримай яйцем по голові), побачивши п'явку, обидва впали в ступор і поспішили один одному програти. А поїдаючи цибулину, головний екстремал проекту плакав крокодилячими сльозами, наспівуючи пісню про жорстоке кохання. Загалом, Іллі вдалося перемогти Діму в цій дивній кулінарній дуелі і відвоювати своє звання найбільш екстремального.

Правда, цим пригоди ведучого не обмежилися. Не знайшовши в Мукачеві належного адреналіну, він вирушив до місцевого салону краси - робити епіляцію. Ілля настільки захопився самою ідеєю (надягаючи на голову жіночу одноразову білизну, чоловік якось на очах дурнішає), що не встиг помітити, як турботлива рука майстра зробила його груди гладкими, як попа немовляти. Ілля кричав, кривився, молив про пощаду, але все-таки довів справу до кінця. Таких вражень в його житті ще не було!

Реклама
Тревел-шоу "Міста" побувало в Мукачеві: гастрономічний екстрим та весілля з мукачівськими дівчатами (ФОТО, ВІДЕО) – 01

Поки Ілля мучився, а Діма пустував на вулицях, обливаючи водою місцевих дітлахів, Женя непомітно захопив територію Іллі - екстрим. Хоча, звичайно, і унікальну людину знайшов. Порадівши з того, що у нього вийшло «2 в 1», Женя, не приховуючи зацікавленості, поспілкувався з Богданом Диким - президентом асоціації «Морж Закарпаття». Захоплений розмовою, ведучий встиг пірнути в холоднючу воду і навіть походити по розпеченому вугіллю! Страх, драйв, захоплення, сила, самоконтроль - саме такі відчуття відвідали Женю під час «полум'яної проходки».

Реклама
Тревел-шоу "Міста" побувало в Мукачеві: гастрономічний екстрим та весілля з мукачівськими дівчатами (ФОТО, ВІДЕО) – 02

А життєрадісний Філ вирішив не застосовувати жорстоких методів і вибрав найвірніший - пропозицію руки і серця. Граючи, кокетуючи і залучаючи всю свою чарівність, Філ зумів отримати «Так» від значної кількості дівчат Мукачева. Впевнений у собі ловелас відіграв понад 5 весіль і анітрохи не втомився!

Тревел-шоу "Міста" побувало в Мукачеві: гастрономічний екстрим та весілля з мукачівськими дівчатами (ФОТО, ВІДЕО) – 03
Реклама

Зате Андрію довелося несолодко: дегустація алкоголю, кельтський дворик, дівчата з пишними формами і головна визначна пам'ятка міста - Замок Паланок. Як дізнався ведучий, за легендами, одна з власниць, Софія Баторі, пила кров 13-річних дівчат і купалася в ній для омолодження. Добре, що нашому Андрію вже давно не 13-ть!

Переглянути випуск із Мукачева можна за даним посиланням.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно