Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • День Незалежності у Мукачеві відзначать грандіозним велозаїздом

День Незалежності у Мукачеві відзначать грандіозним велозаїздом

День Незалежності у Мукачеві відзначать грандіозним велозаїздом
Другий рік поспіль велорух «Munkács Ride» дарує свято для всіх любителів двохколісного транспорту.

Захід під назвою «За мир в Україні» пройде вулицями міста 24 серпня. Про особливості цьогорічного маршруту, кількість учасників, дрес-код та інші цікаві деталі 17 серпня, в прес-центрі «Панорама» розповів організатор заходу, керівник велоруху «Munkács Ride» Іван Гарагонич.

ВІДЕО ДНЯ

Перш за все, варто відзначити, що подібне велосвято проводиться вже вдруге.  Минулоріч учасниками заїзду, згідно даних письмової реєстрації, стало понад двісті осіб. Цього року організатори вирішили не зупинятись на досягнутому і розраховують покращити цю цифру мінімум на чверть. 

"Ми довго вагались щодо правильності проведення подібного заходу в час, коли на сході країни гинуть наші солдати. Але врешті-решт зійшлись на тому, що варто спробувати хоча б не на довго відволікти увагу людей та дати їм можливість корисно та весело провести своє дозвілля", - зазначив Іван Гарагонич. 

Реклама

Організатори та партнери святкового дійства переконані, що, одягнувшись у вишиванки, взявши національні прапори, закарпатці ще раз продемонструють єдність з усією країною і разом відзначать 24-ту річницю проголошення незалежності. 

День Незалежності у Мукачеві відзначать грандіозним велозаїздом – 01
Реклама

"Окремо хочеться звернутися до батьків та їх дітей. У попередніх наших заїздах ми бачили чимало родин, які у повному складі долучались до нашого велоруху. Ми закликаємо Вас разом зі своїм чадом прийти і стати частинкою великого потужного "організму" під назвою "закарпатська родина", - відзначає автор заходу.

Наразі всі технічні деталі та паперова документація узгоджені з місцевою владою.  Маршрут заїзду, який, до слова, суттєво збільшився у порівнянні з минулим роком, змінився на 90 %. Ознайомитись з ним можна буде за кілька днів до старту заходу на сторінках велоруху в соціальних мережах Фейсбук та ВК.

Звичайно, організатори свята не мають намір відмовлятися від традицій попередніх років. "По завершенню заїзду ми розіграємо подарунки від наших спонсорів", - каже Іван Гарагонич. "Число людей, які побажали підтримати нас в порівнянні з минулим роком значно зросло. Не можемо не подякувати велосалонам "Дикий Захід", "Motolux", "Два колеса", магазину "Галерея світла", інформаційним партнерам - газеті "Панорама", інтернет-виданню "PMG.ua" та Студії дизайну Євгена Лавришина. Окремо хочеться відзначити допомогу депутата Мукачівської міської ради Сергія Герасимюка, який відгукнувся допомогти в проведенні свята".

Реклама

Відповідаючи на окремі запитання читачів сайту, керівник велоруху "Munkács Ride" зазначив, що не хотів би відкривати всі карти. Організатори заїзду підготували ще чимало сюрпризів для всіх містян та гостей краю.

День Незалежності у Мукачеві відзначать грандіозним велозаїздом – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно