Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Місцеві міліція та СБУ не запобігли провокацій у Мукачеві, - Іван Крулько

Місцеві міліція та СБУ не запобігли провокацій у Мукачеві, - Іван Крулько

Місцеві міліція та СБУ не запобігли провокацій у Мукачеві, - Іван Крулько

Місцева міліція і Служба безпеки України (СБУ) знали про збройні провокації в Мукачеві і нічого не зробили, щоб їм запобігти. Про це заявив народний депутат, член Тимчасової слідчої комісії з розслідування конфлікту в Мукачевому Іван Крулько. 

ВІДЕО ДНЯ

"Я заздалегідь можу сказати, що нами цей факт встановлено, а також доведено те, що правоохоронці знали про те, що готуються провокації, що є озброєні люди, і про те, що можуть бути трагічні події. Але, на жаль, не було вжито заходів для того, щоб попередити та зупинити злочин. Насправді, всі події, які відбулися вже безпосередньо біля клубу "Антарес", були не випадковістю і не поодиноким випадком. До цього призвів ряд подій, які відбувалися напередодні, і фактично ми можемо сказати, що якби правоохоронні органи вжили заходів щодо запобігання злочину, то можна було уникнути цих подій. Складається таке враження (це моя особиста думка), що комусь дуже хотілося, щоб на Закарпатті сталися трагічні події, для того щоб отримати політичну вигоду, бонуси, не знаю, чи просто сколихнути Україну, і показати, що навіть у Західній Україні не все в порядку з питанням безпеки", - повідомив Крулько.

Нардеп нагадав, що зараз склад правоохоронних органів Закарпаття оновлено, але ступінь вини силовиків у цьому конфлікті повинна встановити Генпрокуратура.

Реклама

"Слідча комісія ВР не може порушити кримінальну справу, і ми, в принципі, не ведемо класичне слідство у розумінні кримінально-процесуального кодексу, але, безумовно, коли нам ці факти стали відомі, ми про це повідомили. Ми домоглися усунення від посад керівників цих структурних підрозділів, але, безперечно, на підставі цього Генпрокуратура повинна піти далі. І кримінальні справи, які порушено за фактом безпосередньо злочинів, повинні піти далі, і треба встановити рівень участі кожного з фігурантів, які призвели до подій у Мукачеві. І якщо Генпрокуратура встановить, що це був злочин, очевидно, що винні повинні понести відповідальність", - сказав нардеп.

Сьогодні члени ТСК планують відвідати митний пост, де напередодні виявили рекордну партію контрабанди сигарет, поспілкуватися з керівництвом цього поста.

Реклама

Нагадаємо, що сьогодні тимчасова слідча комісія з розслідування подій у Мукачеві проводить виїзне засідання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно