Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володимир Чубірко зустрівся з акціонером одного з найбільших приватних нафтогазових операторів України

Володимир Чубірко зустрівся з акціонером одного з найбільших приватних нафтогазових операторів України

Володимир Чубірко зустрівся з акціонером одного з найбільших приватних нафтогазових операторів України

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко провів зустріч з із представником та акціонером компанії "Cub Energy" Робертом Беншем.

ВІДЕО ДНЯ

"Cub Energy" зі штаб-квартирою в Х’юстоні (Техас) і офісом у Києві відносить себе до числа п’яти найбільших приватних нафтогазових операторів України, - зазначили в прес-службі Закарпатської облради.

Її найбільшими активами є 30-відсоткова частка в українській нафтогазовій компанії "Куб-Газ", що розробляє Ольгівське, Макіївське, Північно-Макіївське, Вергунське і Крутогорівское родовища у Дніпровсько-Донецькому басейні; а також компанія "Тисагаз", якій належать чотири газові ліцензії: на Русько-Комарівському, Станівському, Королевському газових родовищах і в Ужгородському розвідувальному блоці.

Реклама

Під час зустрічі йшлося про намір компанії збільшити розробку родовищ на Закарпатті. Володимир Чубірко пропонував інвесторам долучитися до соціальної роботи у разі того, якщо вони планують збільшити видобуток закарпатського газу. Йдеться про можливість придбання газу для бюджетних установ краю за ринковими цінами , які суттєво нижчі за ті, які нині сплачують бюджетні установи. Ще один аспект співпраці з інвестором- пропонується заключити угоду, і вони візьмуть на себе зобов’язання покращувати соціальну сферу у тому регіоні, де працює компанія. Йдеться про акумуляцію коштів для заходів з енергозбереження у садочках, школах, лікарнях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно