Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дмитра Куценка призначили начальником прикордонного відділу "Солотвино"

Дмитра Куценка призначили начальником прикордонного відділу "Солотвино"

Дмитра Куценка призначили начальником прикордонного відділу "Солотвино"

20 серпня голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук провів робочу зустріч з новопризначеним керівником прикордонного відділу «Солотвино» Дмитром Куценком. Участь у зустрічі також прийняли керівник апарату Богдан Макусій, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату державної адміністрації Василь Калинич та прикордонники відділу прикордонної служби «Тячів».

ВІДЕО ДНЯ

До цього призначення військовослужбовець проходив службу в Чернівецькому прикордонному загоні. Попередній керівник Солотвинського відділу прикордонної служби переведений на службу за межі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, - стверджують у прес-службі Тяівської РДА.

Під час зустрічі присутні обговрили актуальні питання щодо належної організації охорони держвного кордону на території району, вжиття заходів з метою недопущення порушень норм закону мешканцями прикордонних населених пунктів, покращення матеріально-технічного забезпечення відділів прикордонної служби. Обговорили й тему мобілізації та відправлення для проходження служби в зону АТО військових прикордонних відділв, що дислокуються в Тячівському районі.

Реклама

Окрему увагу звернуто на питання відновлення міжнародного сполучення України із сусідньою Румунією, зокрема, залізничного мосту в Тересві та переходу в м. Тячів. Керівник району відзначив актуальність даної теми на сьогодні, коли в нашій країні закладаються засади європейської інтергації та запропонував порушити його перед вищим керівництвом.   

На завершення зустрічі Василь Дем’янчук пообіцяв новопризначеному начальнику активну співпрацю та сприяння керівництва державної адміністрації у вирішенні актуальних питань місцевих відділів прикордонної служби, що допоможуть навести лад та забезпечити надійну охорону на державному кордоні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно