Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Обласні депутати обговорили план територій громад Закарпатської області

Обласні депутати обговорили план територій громад Закарпатської області

Обласні депутати обговорили план територій громад Закарпатської області

В обласній раді цього тижня засідали постійні комісії , які розглядали проекти рішень, що виносяться на друге пленарне засідання 23 сесії.

ВІДЕО ДНЯ

Вже засідали комісії з питань екології та використання природних ресурсів , з питань охорони здоров’я, з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури, спорту, національних меншин та інформаційної політики , з питань законності, правопорядку, майна та приватизації, регламенту, - йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

Окрім питань, не розглянутих в ході першого пленарного засідання до порядку денного пропонується включити ще ряд питань. Проекти рішень і розглядалися комісіями. Серед інших - "Про схвалення Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю щодо створення офісу спільної координаційної платформи сталого туризму Карпатської конвенції", "Про підтримку Спільної декларації про наміри щодо міжнародного співробітництва територіальних органів місцевого самоврядування в басейні річки Тиса", "Про присвоєння імені Тиводара Легоцького Закарпатському обласному краєзнавчому музею", "Про Обласну цільову програму "Власний дім" на 2016-2020 роки", "Про внесення змін до Програми енергоефективності та енергозбереження Закарпатської області на 2012-2015 роки", "Про внесення змін до рішення обласної ради від 30.12.2014 № 1172 "Про обласний бюджет на 2015 рік", "Про погодження призначення директора Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи" та ряд інших. Найбільше дискусій викликав проект рішення перспективного плану формування територій Закарпатської області. В області пропонується розробниками проекту утворити 94 громад.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно