Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ветеранські організації мукачівських міліціонерів обрали керівництво

Ветеранські організації мукачівських міліціонерів обрали керівництво

Ветеранські організації мукачівських міліціонерів обрали керівництво

З нагоди 20-річчя ветеранської організації мукачівської міліції підготовлено документальний ролик про життя пенсіонерів та ветеранів міліції Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Після перегляду фільму відбулася звітно-виборча конференція Ради ветеранів Мукачівського міськвідділу міліції. В її роботі взяли участь голова Ради ветеранів закарпатської міліції Віктор Отовчиць, голова ради ветеранів Мукачева Іван Русин, начальник Мукачівського міськвідділу міліції Валентин Іщук, начальник сектору кадрового забезпечення Олег Данько, а також пенсіонери міліції, - повідомили у Мукачівському МВ УМВС.

Одноголосним рішенням делегатів було переобрання підполковника міліції у відставці Івана Русина, який має великий досвід роботи з ветеранськими організаціями. Ось уже 20 років він очолює Раду ветеранів Мукачівського міськвідділу міліції.

Реклама

Того ж дня відбулися звітно-виборчі збори ветеранів міліції Мукачівського району. Делегати одноголосно переобрали Івана Котубея головою ветеранської організації району.

Керівник мукачівської міліції Валентин Іщук наголосив на важливості ролі ветеранів у підвищенні професіоналізму сучасного міліціонера, наставництві та наступництві поколінь правоохоронців.

Реклама

Віктор Отовчиць побажав переобраним керівникам ветеранських організацій терпіння і наснаги у продовженні добрих традицій співпраці ветеранів з нинішніми правоохоронцями. Він також подякував Івану Русину та Івану Котубею за багаторічну відповідальну роботу, пов’язану з соціальним та правовим захистом ветеранів та пенсіонерів міліції, вирішення їх проблем.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно