Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівник закарпатської міліції Сергій Князєв та народний депутат Мустафа Найєм побували у Чинадієві

Керівник закарпатської міліції Сергій Князєв та народний депутат Мустафа Найєм побували у Чинадієві

Керівник закарпатської міліції Сергій Князєв та народний депутат Мустафа Найєм побували у Чинадієві

Вчора, в день Незалежності України, в гості до юних відпочивальників на туристично-оздоровчу базу «Водограй» в смт.Чинадієво Мукачівського району завітали начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв і народний депутат України, куратор створення на Закарпатті нової патрульної поліції Мустафа Найєм.

ВІДЕО ДНЯ

У «Водограї» нині відпочивають діти віком від 12 по 17 років з різних куточків України. Зокрема, діти-переселенці зі Сходу, – йдеться у повідомленні Мукачівського МВ УМВС.

Юні гості Закарпаття знайомляться з сучасними європейськими цінностями, культурою, традиціями європейських країн, з парламентськими демократіями та матимуть можливість спілкуватися і обмінюватися думками.

Реклама

Програма табору спрямована на формування сталого розвитку молодого покоління з огляду на європейський вибір в освіті.

Щодня в таборі розгортатимуть нову сторінку європейського життя: ставлення до людини, до її життя, здоров’я, родини, розвитку індивідуальних особливостей та здібностей, почуття приватності, соціальної справедливості в Європі, поваги до основних прав та свобод людини, європейський підхід до толерантності та полікультурності, ставлення до природи, до влади, до релігії та інше.

Реклама

- Захист прав дітей, правове виховання молоді і, звісно, забезпечення цікавого та змістовного дозвілля,  профілактика вживання алкоголю та паління, попередження злочинності серед неповнолітніх. Саме таку мету ставлять перед собою правоохоронці, - прокоментував очільникзакарпатської міліції Сергій Князєв. 

Зустріч відбулася у формі діалогу. Діти задавали питання керівнику закарпатської міліції. Найбільше їх цікавило, коли на сході скінчиться війна, що таке патріотизм, яка зарплата у правоохоронців тощо. 

Мустафа Найєм розповів про нову патрульну поліцію, відмінність між нею та міліцією. 

Реклама

Керівник кримінальної міліції у справах дітей Василь Мадяр та оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачева Марина Ільтьо розповіли дітям про правила поводження під час літніх канікул, застерегли від протиправних вчинків. 

Представники  Державтоінспекції нагадали дітям про  правила дорожнього руху. 

Далі на дітей чекали три естафети, переможці яких отримали від правоохоронців подарунки.

Керівник дитячого табору «Водограй» Наталія Бакуліна подякувала гостям-міліціонерам за цікаву культурну програму й подарунки та запросила знову в гості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно