Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці забезпечили охорону порядку під час святкових заходів

Мукачівські правоохоронці забезпечили охорону порядку під час святкових заходів

Мукачівські правоохоронці забезпечили охорону порядку під час святкових заходів

Під час святкування Дня Державного Прапора та Незалежності України мукачівські правоохоронці забезпечували в місті та районі охорону правопорядку. І зі своїм завданням впоралися.

ВІДЕО ДНЯ

Із самого ранку 24 серпня в Мукачеві розпочались урочистості з нагоди відзначення державних свят. Біля Мукачівської райдержадміністрації зібрались представники органів влади, громадськість району. Після офіційних привітань і підняття синьо-жовтого стягу, стартував автопробіг з державними прапорами вулицями населених пунктів Мукачівського району. Маршрут автопробігу проліг через Мукачево, Ключарки, Великі Лучки, Домбоки, Зняцево, Ракошино, Іванівці, Клячаново і завершився знову в Мукачеві, - інформує Мукачівський МВ УМВС.

У самому Мукачеві відбувся парад вишиванок. Під звуки маршів у виконанні духового оркестру близько тисячі учасників та гостей міста над Латорицею пройшлись вулицями міста у вишиванках.

Реклама

Урочисті заходи як в місті, так і в районі продовжились концертами колективів художньої самодіяльності та виконавців Мукачівщини.

- Цьогорічний День Незалежності в Мукачеві пройшов досить насичено. У місті відбулись відразу кілька патріотичних заходів. Та, безперечно, наймасовішим був велозаїзд під назвою «За мир в Україні», що зібрав понад 300 учасників, - коментує начальник сектору охорони громадського порядку Мукачівського міськвідділу міліції Василь Паук.

Реклама

Усі святкові заходи в Мукачеві та Мукачівському районі відбулися безпорушень громадського порядку. Для попередження будь-яких правопорушень було залучено майже 60 правоохоронців. Зі своєю роботою вони впоралися.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно