Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівські правоохоронці здали кров пораненій жінці

Берегівські правоохоронці здали кров пораненій жінці

18 серпня в місті Берегово на перехресті вулиць Сечені та Зріні сталася ДТП. 66-річна жінка, перебуваючи за кермом скутера, зіткнулася з автомобілем «Рено». За кермом машини перебував дільничний інспектор Берегівського райвідділу міліції.  

ВІДЕО ДНЯ

В результаті ДТП жінка отримала відкриту черепно-мозкову травму й досі перебуває в лікарні. Днями постраждалій зробили складну операцію. Її стан медики кваліфікують, як стабільно важкий, - констатують у Берегівському РВ УМВС.

Сьогодні п’ятеро міліціонерів Брегівського райвідділу: дільничні інспектори міліції Володимир Олах, Василь Турані, Річард Амбруш, Іван Марочканич та старшина Омелян Ковач відвідали пункт переливання крові Берегівської лікарні та стали донорами для травмованої в ДТП жінки. Серед них – і сам міліціонер, під колеса машини якого втрапила потерпіла.

Реклама

- Сьогодні вранці зателефонував наш колега Іван Марочканич, який днями потрапив у ДТП, в якій травмувалася жінка. Він повідомив, що постраждалій негайно необхідне переливання крові. Запитав, чи не станемо ми донорами. Не роздумуючи, ми ще до початку робочого дня відвідали пункт переливання крові й  здали кров для травмованої жінки. Якщо знадобиться, зробимо це знову. Щиро бажаємо потерпілій якнайшвидшого одужання, - прокоментували свій вчинок міліціонери-донори.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно