Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавщина виконала план мобілізації з показником 7,3%

Іршавщина виконала план мобілізації з показником 7,3%

25 серпня, під головуванням керівника району Олександра Горіна була проведена розширена нарада з питань підведення підсумків проведення 6 хвилі мобілізації у Іршавському районі.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у нараді прийняли керівництво району, військовий комісар Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату Віктор Нагайко, начальник Іршавського райвідділу управління МВС України в Закарпатській області та прокурор Іршавського району.

Розпочали нараду з доповіді військового комісара Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату, який повідомив, що у Іршавському районі під час шостої хвилі мобілізації було виконано план всього на 7,3%. Як зазначив комісар, на його думку основною причиною такого низького показника є відсутність за місцем проживання призовників.

Реклама

- Основна проблема, це те, що люди їдуть на заробітки за кордон. Ясна річ, що робочих місць замало, а дітей і сім’ї потрібно годувати й одягати, а не відпустити ми не можемо. Але всі повинні зрозуміти, що це не тільки Указ Президента – це обов’язок кожного з нас, - кажуть у військкоматі.

Ще однією, не менш важливою причиною низького відсотка мобілізації є незлагоджена робота військово-облікових столів сільрад з військоматом щодо уточнення військово-облікових даних. Поспілкувавшись та порадившись з головами сільських рад, голова райдержадміністрації видав доручення протягом двох тижнів навести лад з обліковими даними та при цьому вести обов’язковий зв’язок з військовим комісаріатом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно