Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівські безробітні побували на ярмарку вакансій

Берегівські безробітні побували на ярмарку вакансій

Нещодавно, працівниками Берегівського міськрайонного центру зайнятості Закарпатської області проведено міні-ярмарок вакансій в рамках "Дня відкритих дверей на виробництві" на підприємстві ТЗОВ "Берег-Кабель ГМБХ".

ВІДЕО ДНЯ

Цей захід відвідали 14 безробітних осіб зареєстрованих у центрі зайнятості, у тому числі: особи без професії, довготривалі безробітні, вимушено переміщені особи, учасники АТО, - повідомили у Закарпатському обласному центрі зайнятості.

Безробітні побували у виробничих цехах, де на власні очі мали змогу побачити весь процес виробництва та ознайомитися з робочим місцем  в’язальника схемних джгутів, кабелів та шнурів. Начальник відділу якості підприємства Катерина Кенийз ознайомила шукачів роботи з історією підприємства, зі сферою діяльності та організацією виробництва, умовами праці та рівнем заробітної плати, а також розповіла про соціальні гарантії.

Реклама

"День відкритих дверей" перетворився на конструктивний діалог між представниками роботодавців та шукачами роботи, під час якого безробітні отримали вичерпні відповіді на всі запитання, що їх цікавили.

Всі присутні, яких зацікавила робота на підприємстві, пройшли індивідуальну співбесіду. В результаті заходу 7 безробітних залишили свої резюме для майбутнього працевлаштування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно