Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хто і як зганяв людей на зустріч із Порошенком у Закарпатті

Хто і як зганяв людей на зустріч із Порошенком у Закарпатті
Цікавими розповідями та «враженнями» діляться люди у соцмережах з приводу добровільно-примусової зустрічі з патроном Балоги Порошенком на Закарпатті. Все відбувалося за тим же сценарієм, як звикла...

Цікавими розповідями та «враженнями» діляться люди у соцмережах з приводу добровільно-примусової зустрічі з патроном Балоги Порошенком на Закарпатті. Все відбувалося за тим же сценарієм, як звикла влада, причому не просто за Януковича, а ще в радянські часи.

ВІДЕО ДНЯ

Один із заввідділенням міської лікарні Ужгорода розповів, що головний лікар Іван Курах (а він, як відомо, завжди поруч при всіх владах, причому і діючих, і потенційних), вимагав, щоб усі медики були на мітингу. І прийшов до драмтеатру сам – проконтролювати і щоб керівництво Єдиного Центру його «зафіксувало».

У перших рядах були й ужгородські освітяни, наприклад, журналісти якогось сайту зафіксували директора 20-ї школи Мар’яна Комарницького, колишнього головного освітянина міста.

Реклама

А в Мукачеві, розказують, усіх бюджетників перевіряли за списками і видавали «на відомість» по 100 гривень. Усіх працівників мерії і вчителів зібрала і мер Чопа Галина Цар. Бо над нею подвійний контроль – треба щоб і Балоги відмітили, і «куратор» Чопа, кум Балоги Володимир Чубірко. А найбільше не пощастило голові райради Виноградівщини Олегу Любімову – він мусив забезпечити «масовку» і на мітинг у Хусті вдень, і ввечері в Ужгород.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно