Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградівському районі відзначатимуть День туризму

У Виноградівському районі відзначатимуть День туризму

Учора під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Анатолія Бажури відбулася нарада про організацію заходів з нагоди відзначення Дня туризму, за участі в.о. завідувача сектору туризму та транскордонного співробітництва райдержадміністрації Валентини Горнецкі, начальника відділу культури райдержадміністрації Василя Югаса, голови Виноградівської районної організації "Виноградівські пацьорки" Ірини Іжганайтіс та керівника Виноградівського спортивно-туристичного клубу "Хвиля" Юрія Роспопи.

ВІДЕО ДНЯ

Валентина Горнецкі проінформувала учасників наради про заходи, які проводяться в рамках відзначення Дня туризму в м.Ужгород та запропонувала провести ряд заходів, що популяризуватимуть туризм в районі, зокрема таких як: проведення Днів відкритих дверей в музеях, представлення нових експозицій та виставок, проведення серій безкоштовних екскурсій "Відкриті екскурсії по м. Виноградів", що дадуть можливість ознайомитись з різними аспектами життя району, організація виставки дитячих малюнків – створення листівок про свій край "Туристична Виноградівщина", посилення співпраці з громадською організацією "Виноградівські пацьорки" по організації майстер-класів та ярмарок до Дня туризму, тощо, - йдеться у повідомленні Виноградівської РДА.

Анатолій Бажура звернув увагу учасників наради на тому, що туристична галузь має неабияке значення для покращення економіки і соціальної сфери як в регіоні, так і в Україні загалом, оскільки розвиток даної галузі є важливим чинником для створення додаткових робочих місць та підвищення рівня життя населення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно