Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Демобілізовані бійці АТО з Тячівщини поспілкувались з керівником району

Демобілізовані бійці АТО з Тячівщини поспілкувались з керівником району

Демобілізовані бійці АТО з Тячівщини поспілкувались з керівником району

Голова Тячівської РДА зустрівся з демобілізованими бійцями АТО, які створили нову районну громадську організацію н"Патріот" .

ВІДЕО ДНЯ

Очільник Тячівщини надав усні доручення відповідним службам  якнайшвидше вирішувати соціальні питання демобілізованих. Особливо це стосується виділення земельних ділянок та забезпечення твердим паливом, - інформують у Тячівській РДА.

Присутніх бійців АТО голова райдержадміністрації запевнив, що віднині ці питання перебуватиме на його особистому контролі.

Реклама

- Кожен демобілізований повинен бути облікованим. Ми маємо знати, що вас турбує, які проблеми та труднощі у вирішенні тих чи інших питань. Люди, які виконали свій військовий обов’язок на Сході країни, ризикували своїм здоров’ям та життям, повинні відчувати постійну увагу та підтримку з боку влади, – підкреслив голова райдержадміністрації.

Зі слів самих учасників АТО найбільш проблемним на сьогодні залишається питання виділення земельних ділянок. У деяких сільських радах їх "відфутболють", кажуть, що землі для них нема. В той же час, як наголосили присутні, відомі факти, коли за їхніми плечима роздаються ділянки тим, хто найменше цього заслуговує.

Реклама

На що голова РДА відповів, що не терпітиме таке неподобство.

 - Ми проаналізуємо і зробимо підсумок роботи служб,  які займаються вирішення усіх питань учасників АТО. Повірте, ті особи, які не виконують свої обов’язки по відношенню до учасників АТО, будуть за це відповідати. Усі без винятку учасники антитерористичної операції мають бути забезпечені земельними ділянками. Це  принципова позиція керівництва райдержадміністрації, - наголосив Василь Юрійович.

Відтак вирішено провести розширену нараду з головами місцевих рад та керівниками служб, які займаються вирішення соціальних питань демобілзованих. Зі свого боку бійці АТО пообіцяли надати уточнену інформацію щодо отриманих пільг та допомагати всім іншим у захисті прав демобілізованих.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно