Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Валерій Пацкан прокоментував події, що стались під стінами Верховної Ради

Валерій Пацкан прокоментував події, що стались під стінами Верховної Ради

Валерій Пацкан прокоментував події, що стались під стінами Верховної Ради

Сьогодні під стінами Верховної Ради відбулись сутички. Причиною конфлікту стало голосування за зміни до Конституції. Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, внаслідок інциденту загинула одна людина.

ВІДЕО ДНЯ

Народний депутат України Валерій Пацкан, який віддав свій голос за зміни до Конституції, прокоментував події, які стались неподалік Парламенту.

"Те, що відбулося під стінами Верховної Ради, стало наслідком прагнення радикалів пропіаритися за будь-яку ціну. Сьогодні ціною їхнього непомірного бажання влади стали поранення, зокрема й дуже важкі, десятків нацгвардійців (повідомляють вже про 100 постраждалих), багато хто з яких, до речі, пройшли АТО. Завтра бездумне прагнення влади може втопити Україну в громадянській війні.

Реклама

Сутичка біля парламенту закономірна, зважаючи, як довго перед сьогоднішнім днем людей «накручували», розказуючи їм, що голосування за децентралізацію є зрадою українських інтересів", - йдеться у допис народного обранця.

"Неодноразово говорив і повторю знову: зміни до Конституції, які ми прийняли сьогодні в першому читанні, спрямовані винятково на мир в Україні. І саме ті, хто виступає проти них і закликає відкрито воювати з Росією, прагнуть дестабілізації в державі, а можливо й її цілковитого знищення. Саме вони хочуть, щоб українські солдати тисячами гинули на Донбасі, зіткнувшись віч-на-віч з російською армією та залишившись без підтримки наших західних союзників.

Реклама

На жаль, голосували проти змін і окремі закарпатські народні обранці, які спочатку заявляють про те, що край має бути більш незалежним від Києва, але потім не голосують за таку можливість.

Зараз радикали заявляють, що вони непричетні до вибуху гранати. Однак навіть якщо це так, то вони створили чудові можливості для того, щоб хтось цю гранату кинув. І вже не настільки важливо, хто саме це був – радикальний активіст чи шпигун Росії – трагедія трапилася.

Зранку я вітався з ними, з цими хлопцями. Всі вони були живі й здорові. Вже за кілька годин багатьох з них змушені були рятувати медики. І сталося це не в Станиці Луганській, Широкиному, Авдіївці, де наші бійці захищають країну від ворога. Це сталося в столиці України. Саме тут поранення отримали, зокрема й 10 ветеранів АТО", - стверджує Валерій Пацкан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно